Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A rantani valo tököt be lehet...

A rantani valo tököt be lehet rakni fagyasztoba?

Figyelt kérdés
Anyukam sok tökött küldöt nekem es egyet beraktam a fagyasztoba,de most ahoyg kinyitottam a fagyasztot be van zöldülve!:/Ha majd rantani akarom akkor ugyan ugy kivehetem es olyan ize lessz ha kiolvad?Vagy pedig hiba volt betennem?Elöre is kiöszönöm a valaszokat!:)
2012. aug. 6. 15:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát, a töknek elég magas a víztartalma, össze fog löttyedni kiolvasztáskor. Szerintem abból inkább lecsót csinálj, rántani nem hiszem, hogy lehetne kiolvasztás után.
2012. aug. 6. 16:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát én betettem a fagyóba a tököt,majd meglássuk milyen lesz..de lereszelve főzeléknek,úgy simán el lehet tenni.
2012. aug. 6. 16:44
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszokat!Remelem jo lessz meg utanna de ha nemrantom akkor csinalok belöle valami mast!:)
2012. aug. 6. 17:16
 4/7 anonim ***** válasza:

Tegnap fehér tököt hámoztam, kockákra vágva bepaníroztam. (Azt olvastam itt, hogy =) először tálcán egyesével rakva kell a fagyasztóba berakni, úgy megfagyasztani, utána lehet zacsizni.

Ma ugyanezt megcsináltam egy csillagtökkel: panírozás, tálcán fagyasztás, majd zacsizás.

Érdekes megfigyelés: műa. tálácán másfél óra alatt sem fagyott meg tisztességgel, átraktam fémtálcára, fél óra alatt kőkemények lettek.

2012. aug. 6. 18:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Be lehet rakni,csak előtte fel kell szeletelni,én a héját is rajta hagyom és vastagabb szeletekre vágom,ha fagyasztom.Ja,és zacskóba tedd a fagyasztóba.
2012. aug. 8. 16:59
 6/7 A kérdező kommentje:
A problema csak az hogy en mar beraktam egeszbe ugy ahogy volt!!!:/
2012. aug. 8. 23:09
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem anyukám mondta,hogy ha kivesszük a tököt a fagyról,-ami össze van vágva és nincs megfőzve-,akkor rögtön be kell tenni a forralt vízbe kb 2 percre és nem lesz olyan....tudjátok :)

Nekem apukám készitett,hát beraktam a fagyóba,de szemet vetettem erre a kérdésre,muszáj volt megkérdeznem :)

2012. aug. 9. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!