Visszaraknád a hűtőbe azt a mogyorókrémes üveget, amibe beleettél két kanálnyit?
Figyelt kérdés
Ha nem vagy beteg meg ilyesmi. Higénikusnak tartanád és visszaraknád?2012. aug. 6. 13:49
2/18 anonim válasza:
Mi van?
mogyorókrém egy szarság , inkább kidobom
3/18 anonim válasza:
Persze, és megenném később, Mindenki tudná, hogy nem ő evett bele, tehát nem nyúlnának hozzá, így velük szemben sem követnék el illetlenséget.
4/18 anonim válasza:
Ha közös akkor nem, inkább vennék egy másik egész üveggel, mert én se szeretnék abból enni amibe más beleevett. De ha titeket ez nem zavar akkor simán.
5/18 anonim válasza:
Nekem már ott nem stimmel, hogy hűtőben tartani :) Hisz az a jó, ha meleg, jobban kijön az ízé.
Egyébként igen, simán. Lekvároknál már nem annyira.
6/18 anonim válasza:
A kérdésed azt sugallja, hogy ha kibont az ember egy üveggel, akkor az egészet kötelező megenni. Ugye nem gondolod komolyan? Az rengeteg, rosszul lehet tőle lenni.
8/18 anonim válasza:
Nem, de bele sem ennék semmibe, én sem szeretném, ha más visszarakna olyat a hűtőbe, amibe már a lenyalogatott kanala benne járt.
9/18 anonim válasza:
Miért, mi a másik lehetőség? Hogy megeszed az egészet? :)))
Amúgy itthon persze.
Bár nálam az ilyen elképzelhetetlen, mert szerencsére utálom azt a fograragadós, iszonyú gejl sz.rságot. Felőlem akár telelehet vele a szekrény és a hűtő is, akkor sem nyúlok hozzá. Pedig iszonyú édesszájú vagyok amúgy :)
10/18 anonim válasza:
Hát mit csinálnék vele? Kenjem a hajamra, ha nem bírom megenni? :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!