Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Gázsütőben nehezebb sütni?

Gázsütőben nehezebb sütni?

Figyelt kérdés

Nekem eddig villany volt,de most gázsütőnk van.

Szeretnék majd kevert piskótát és egyéb sütiket is sütni(na meg persze húsok)de nem tudom hogyan kell.Csak 1 kapcsoló van a sütőhöz...És ugye csak alulról sül.

Félek,hogy nem fog majd sikerülni..

2012. aug. 2. 18:54
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Rendben,köszi :)
2012. aug. 2. 19:39
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekünk is nagyon régi, kb.25 éves gázsütőnk van, de bármilyen tortát, süteményt, piskótát, kelt tésztát, vagy húsokat megsütök benne...
2012. aug. 2. 19:59
 13/15 anonim ***** válasza:

állítólag villannyal könnyebb, de nekünk is gáz van.

ha alul odakapna, kísérletezz vele, hogy alá a rácsra alufóliát raksz több rétegben, vagy egy üres tepsit, vagy tetőcserepet, hogy terelje a lángot.

2012. aug. 2. 20:01
 14/15 anonim ***** válasza:
Hát, sokkal nehezebb. Én is elektromos sütőhöz voltam hozzászokva, légkeveréses meg minden. Most meg egy Karancson kell boldogulnom, amin nincs semmi jelzés, csak kis láng meg a másik végén nagy láng és kész :D De kitartás, én már kezdek belejönni így 2-3 hónap után.
2012. aug. 2. 20:35
 15/15 anonim ***** válasza:

Nekünk mindig is gázsütőnk volt.Most viszont olyan van itt az albérletben amin ott vannak a gomb körül a számok 1-8-ig,de tök mindegy hova tekerem akkor is max. gázon megy és így sülnek meg az egyébként recept szerint 40p-ig sülő tészták 15-20p alatt :)

Én mindig figyelem és a szín alapján már látom,hogy jó-e?

2012. aug. 8. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!