Gázsütőben nehezebb sütni?
Nekem eddig villany volt,de most gázsütőnk van.
Szeretnék majd kevert piskótát és egyéb sütiket is sütni(na meg persze húsok)de nem tudom hogyan kell.Csak 1 kapcsoló van a sütőhöz...És ugye csak alulról sül.
Félek,hogy nem fog majd sikerülni..
sokkal nehezebb.. Előző albérletemben,és előtte szüleimnél is villany volt,légkeverés 5 funkció stb teljesen jók voltak,aztán ebbe az albiba amibe már lassan 2 éve élek gázsütő van de olyan régi,hogy még hőfok sincs rajta...
Először elég sok mindent odaégettem,nagyon erős sütő,de ki kellett tapasztalnom..
Szégyen,nem szégyen én sütit/tortát nem tudok ebbe sütni,idehívtam sógórnőmet neki se sikerült.. Úgylátod kész van aztán kiveszed összeesik,meg a közepe nyers.
Igen. Kicsit más. Lehet elsőre nem lesz tökéletes, kell hozzá egy kis tapasztalat.
Húsoknak mondjuk szinte mindegy, a piskótát kell kicsit kísérletezni.
Az 1 kapcsoló pedig a hőfok.
én ha sütit csinálok vagy sütés nélküli tortákat/sütiket,vagy veszek sparba csokis-mézes tortalapot,senki meg nem mondja hogy bolti olyan finom.
Arra meg se időm/se pénzem hogy 5-10 db tojásokat pazaroljak el,mire kitalálom hogy lesz jó ebbe a piskóta. Kibírom ezekkel így addig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!