Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Gázsütőben nehezebb sütni?

Gázsütőben nehezebb sütni?

Figyelt kérdés

Nekem eddig villany volt,de most gázsütőnk van.

Szeretnék majd kevert piskótát és egyéb sütiket is sütni(na meg persze húsok)de nem tudom hogyan kell.Csak 1 kapcsoló van a sütőhöz...És ugye csak alulról sül.

Félek,hogy nem fog majd sikerülni..

2012. aug. 2. 18:54
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Na most ez lehet rossz kategória.
2012. aug. 2. 18:55
 2/15 anonim ***** válasza:

sokkal nehezebb.. Előző albérletemben,és előtte szüleimnél is villany volt,légkeverés 5 funkció stb teljesen jók voltak,aztán ebbe az albiba amibe már lassan 2 éve élek gázsütő van de olyan régi,hogy még hőfok sincs rajta...

Először elég sok mindent odaégettem,nagyon erős sütő,de ki kellett tapasztalnom..

Szégyen,nem szégyen én sütit/tortát nem tudok ebbe sütni,idehívtam sógórnőmet neki se sikerült.. Úgylátod kész van aztán kiveszed összeesik,meg a közepe nyers.

2012. aug. 2. 18:57
 3/15 anonim ***** válasza:

Igen. Kicsit más. Lehet elsőre nem lesz tökéletes, kell hozzá egy kis tapasztalat.

Húsoknak mondjuk szinte mindegy, a piskótát kell kicsit kísérletezni.

Az 1 kapcsoló pedig a hőfok.

2012. aug. 2. 18:59
 4/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy írtál.Mi is most költöztünk,de nem volt pénzünk villanysütőre,így kaptunk egy gázt..na de nem tudom merjek e sütni benne.
2012. aug. 2. 19:00
 5/15 A kérdező kommentje:
De nincs is feltűntetve a hőfok rajta.olyan 3 éves kb..
2012. aug. 2. 19:01
 6/15 anonim ***** válasza:

én ha sütit csinálok vagy sütés nélküli tortákat/sütiket,vagy veszek sparba csokis-mézes tortalapot,senki meg nem mondja hogy bolti olyan finom.

Arra meg se időm/se pénzem hogy 5-10 db tojásokat pazaroljak el,mire kitalálom hogy lesz jó ebbe a piskóta. Kibírom ezekkel így addig.

2012. aug. 2. 19:03
 7/15 anonim ***** válasza:
Húsok meg ilyenek tényleg teljesen jól sülnek meg benne,bár mondom nagyon kicsi lángon kell mert odakap,de én ennél maradok:)
2012. aug. 2. 19:03
 8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2012. aug. 2. 19:04
 9/15 anonim ***** válasza:
Gázsütőnk van, a hústól a kenyérig minden gyönyörűen megsül benne.
2012. aug. 2. 19:06
 10/15 anonim ***** válasza:
A hőfok általában max. 220 fok, ha semmilyen jelzés sincs rajta, akkor próbálj abból kiindulni, hogy a gázsütő legkisebb fokozaton olyan 80 fokos, a max meg 220. Tehát érzésre tekerd :D
2012. aug. 2. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!