Mit esztek ma ebédre?
Figyelt kérdés
Nálunk zöldséges májgombóc leves és sertésszelet tejszínes gombamártással köretnek pedig rizs.2012. aug. 2. 13:23
11/28 anonim válasza:
borsófőzeléket ettem rántott parizerrel.
12/28 anonim válasza:
Tojásleves, grízes tészta és desszertnek a saját készítésű reszelt túrós sütim :) ^^ Még nem ebédeltem, de nagyon várom :)
13/28 anonim válasza:
lecsót, és fél év után újra ettem kenyeret, és azt hittem ott halok meg a gyönyörtől..á:D tudtam, hogy nem kéne, most megint félévig hiányozni fog, pedig csak félszelet volt
15/28 A kérdező kommentje:
:)
2012. aug. 2. 15:11
17/28 A kérdező kommentje:
Az nem sok....,nem maradtál éhes?
2012. aug. 2. 15:54
18/28 anonim válasza:
Nem :) Vagy levest eszek, vagy másodikfélét, nálam a kettő együtt nem megy :)
19/28 anonim válasza:
Töltött káposztát ebédeltem,na meg nasiztam mostanáig..
És megyek mindjárt sütni palacsintát,
20/28 A kérdező kommentje:
18:nah,ilyennel még nem is találkoztam...,a levest én azért szoktam enni,mert "előkészíti" a terepet a másodiknak:D Ahány ember annyi szokás:)
19:nagy bélpoklos vagy:))
2012. aug. 2. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!