Ez a kaja mennyire fogyókúrás?
Figyelt kérdés
Azért érdekel mert beszóltak ,hogy mivan csak nem fogyókúrázol hát mondom nem tudok róla de lehet. :D
Rizs , paradicsom szeletelve, zsír/olaj nélkül sütött párizsi (kockázva) és az egész leöntve ezersziget saláta öntettel (nagyon imádom) illetve tetejére sajtot reszelek.
Szóval szerintetek ez fogyókúrás?:DD
2012. aug. 2. 12:30
1/6 anonim válasza:
Ha sok sajt lesz,a tetejére,akkor inkább mellőzd.. Az egy kicsit hizlal szerény véleményem szerint. Ha csak annyi,mint amennyi általában a spagettin szokott lenni,nincs gond.:)
2/6 A kérdező kommentje:
Csak épp hogy látszik mert drága a sajt :DDD
2012. aug. 2. 12:36
3/6 anonim válasza:
Nem az. Mondjuk attól függ, mekkora adag, mert egy fél marék "fogyókúrás", egy nagy tányér meg nem.
Viszont: baromi egészségtelen. A párizsi is, az öntet is, bármennyire imádod. A párizsi olaj nélkül is pont elég zsíros, nem beszélve a többi sz*rról, amit beledarálnak, és itt nem a szalonnára gondoltam.... A többi nem rossz.
4/6 anonim válasza:
Az öntet minden csak nem fogyókúrás. A párizsi meg élelmiszeripari hulladék. Keress rá neten "50 legegészségtelenebb étel), top 5-ben a párizsi!
5/6 A kérdező kommentje:
Öntét lehet ,hogy nem fogyókúrás viszont eszméletlen finom rizzsel meg paradicsommal illetve naturba a rizst nem tudom megenni egyszerűen valahogy. A párizsi meg lehet ,hogy egészségtelen ettől függetlenül olcsó illetve az ize is jobb néhány felvágottól. Értem én ,hogy csirkemell egészségesebb illetve tudom is ,hogy finomabb szoktam is ehhez a kajához is párizsi helyett inkább csirkemellet sütni (persze olaj nélkül valami full extrás ilyen sütő valamink van amiben nem sül le semmi) csak azért nem mindennap tudok megengedni magamnak csirkemellet :D Ezen felül elismerem ,hogy igazad van én is szívesebben fogyasztanék mindennap egészséges ételt de sajnos a mai világban a pénz az úr. :) Köszi a válaszokat.
2012. aug. 2. 13:03
6/6 anonim válasza:
Ez érthető is. Csak aki azt mondta, hogy fogyókúrás nagy butaságot mondott. Ennyi. Sütőzacskóba sem kell olaj, próbáld ki esetleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!