Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a tojás...

Mi a véleményetek a tojás nélküli tésztáról?

Figyelt kérdés
Szerintem borzalmas!Bár lehet, hogy csak én vagyok képtelen megfőzni, de ahányszor ilyet főzök, egy ehetetlen, tömbszerű ragacsos izé lesz belőle.Ráadásul ízetlen is.Kíváncsi vagyok, más hogy van ezzel?
2012. júl. 31. 18:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Attól függ melyik gyártó.Viszont nem szabad túlfőzni,és úgy jó lesz.
2012. júl. 31. 18:42
 2/4 anonim ***** válasza:

Azt hiszem, tényleg te vagy képtelen jól megfőzni, már bocsi...

Nem régóta főzögetek, de sose rontottam még el a tésztafőzést (pedig olcsót veszek, sima SPAR-os). Azzal, hogy ízetlen egyetértek, én magában is szeretem enni a főtt tésztát, de a tojás nélkülinek szerintem liszt íze van (mondjuk milyen legyen, ha más nincs benne? :D) De szerintem ha nem magában eszed a tésztát, akkor teljesen mindegy, hogy ízetlen-e vagy sem. Úgy semmilyen különbséget nem érzek a "sima" tésztához képest.

Egyébként a főzéshez annyit hozzáfűznék, hogy ne a csomagoláson lévő időt nézd, hanem kóstolgasd főzés közben, hogy mikor jó. Én kb. fele annyi ideig főzöm, mint a rajta lévő idő.

2012. júl. 31. 19:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Biztos márkától is függ, de én akármilyen tojás nélküli tésztát főztem, még nem volt ehetetlen, ragacsos izé. Sőt sokkal jobban szeretem, mint a tojásost.
2012. júl. 31. 19:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Márkától függ. Van olyan, amit tényleg nem lehet normálisan megfőzni, de vannak nagyon jók is. Például a Gyermelyi tészták tojás nélküli változata is nagyon jó. De a Gyermelyi gyártja a Donna Pasta (ha jól emlékszem a nevére) 1 tojásos tésztát, amit az Auchanban lehet például kapni (rég nem voltam ott), ami árban is jó és minőségre is.
2012. júl. 31. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!