Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mirinda vagy Fanta?

Mirinda vagy Fanta?

Figyelt kérdés

Esetleg Schweppes narancs vagy valami más szénsavas narancsital?

Érdekel, hogy melyiket kedvelik jobban az emberek. Kort írjatok, nemet ne!

2012. júl. 31. 16:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
88%
Schweppes.
2015. jún. 11. 15:27
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Régen egy kb 10-15 éve a Fantát mondtam volna, de ma már a Mirinda pártját fogom! A régi Fanta (most csak a narancsosat mondom) elképesztően finom volt! Tényleg érezni lehetett benne a narancsot nem volt se túl édes se túl keserű amolyan pont jó! A Mirinda se volt rossz kb ugyan ezt tudta csak nem ilyen jól! Egyedül talán a pezsgésben volt jobb! De a mai narancsos Fantát én borzalomnak találom. Tiszta víz íze van olyan mintha kispórolták volna belőle az anyagokat. Nagyon hígnak és íztelennek érzem. A nagy kedvencem a Fanta citrom meg eltűnt csak nagyon kevés helyen főleg éttermekben találni már. Mondjuk szerencsére az ugyan olyan finom maradt mint régen. A Mirinda szerencsére változatlan maradt legalábbis nem érzek rajta ízromlást ezért ma már Mirindás vagyok! Persze ez az én ízlésem.
2016. máj. 14. 13:11
 13/13 anonim ***** válasza:

Mirindát jobban szeretem mint a Fantát, de a Fanta se rossz!

Az a baj, hogy nálunk nem lehet fél literes Mirindát kapni.. Akkor azt vennék, nem Fantát:)

/Tudom a kérdés régi:D/

2016. nov. 27. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!