Mirinda vagy Fanta?
Figyelt kérdés
Esetleg Schweppes narancs vagy valami más szénsavas narancsital?
Érdekel, hogy melyiket kedvelik jobban az emberek. Kort írjatok, nemet ne!
2012. júl. 31. 16:30
12/13 anonim válasza:
Régen egy kb 10-15 éve a Fantát mondtam volna, de ma már a Mirinda pártját fogom! A régi Fanta (most csak a narancsosat mondom) elképesztően finom volt! Tényleg érezni lehetett benne a narancsot nem volt se túl édes se túl keserű amolyan pont jó! A Mirinda se volt rossz kb ugyan ezt tudta csak nem ilyen jól! Egyedül talán a pezsgésben volt jobb! De a mai narancsos Fantát én borzalomnak találom. Tiszta víz íze van olyan mintha kispórolták volna belőle az anyagokat. Nagyon hígnak és íztelennek érzem. A nagy kedvencem a Fanta citrom meg eltűnt csak nagyon kevés helyen főleg éttermekben találni már. Mondjuk szerencsére az ugyan olyan finom maradt mint régen. A Mirinda szerencsére változatlan maradt legalábbis nem érzek rajta ízromlást ezért ma már Mirindás vagyok! Persze ez az én ízlésem.
13/13 anonim válasza:
Mirindát jobban szeretem mint a Fantát, de a Fanta se rossz!
Az a baj, hogy nálunk nem lehet fél literes Mirindát kapni.. Akkor azt vennék, nem Fantát:)
/Tudom a kérdés régi:D/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!