Mi annak a cola szörpnek a neve, amit nagy italadagoló gépekbe raknak bele? Részletesebben lent.
Figyelt kérdés
Italadagaoló automatákba kisebb kartondobozos, zacskós "szirupokat"szoktak rakni és a gép összekeveri szódával ezt a szirupot vagy szörpöt. Mcdonaldsokban ilyen üdítő csapolók vannak és van töb féle: fanta, sprite, coca-cola, sima szóda, stb... Nem találom sehogyan, hogy a sprite szirup mennyibe kerül egy ilyen kis kartonos dobozzal... A nevét tudnám és akkor rákereshetnék, hogy mennyibe kerül. Előre is köszönöm a segítséget.2012. júl. 23. 10:01
1/7 anonim válasza:
2/7 A kérdező kommentje:
Ezeket én is megtaláltam :) Én olyat keresek, amiket nagy italkereskedések árulhatnak büféknek, éttermeknek. Kisebb méretű kartonból készült dobozokban vákuumos zacskóban van benne a szirup... Ilyesmit keresek...
2012. júl. 23. 19:32
3/7 anonim válasza:
A kartondobozos szörpnek "Cornélius" a neve.Ez tuti,ezt használtuk évekig,míg büféztünk....
4/7 A kérdező kommentje:
Rákerestem a cornéliusra és találtam képet, sajnos árat nem. Kb 3-4-5 literes lehet az a méretű szörp/szirup, amit keresek. Esetleg, ha valaki tudja, mennyibe kerül kb, segítsen. Köszönöm!
2012. júl. 24. 13:20
5/7 anonim válasza:
A Cornélius a gépnek a neve.a szörpöket kizárólag az üdítőgyártóktól lehet venni.Coca cola,pepsi...Sprite esetében coca cola.
6/7 anonim válasza:
A cola szörpnek a neve Coca-Cola vagy Pepsi.
A Coca-Cola Company gyártja.
Ugyan ebből a szörpből, sűrítményből készül a pet palackos boltban vehető italok is.
Szerintem magán embereknek nem nagyon adnak el szörpöt, max ha nagy mennyiségben veszel tőlük.
Írj nekik e-mailt és kérdezd meg tőlük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!