Ha zöldborsós ragut csinálok csirkével vagy marhával akkor hogy lehet sötét barnára csinálni a színét?
Figyelt kérdés
2012. júl. 30. 22:21
1/1 anonim válasza:
Piríts alá jó alaposan hagymát, abban piríts rövid ideig fűszerpaprikát, ha marhából csinálod, és szakaszosan párolod, akkor barna lesz.
Csirkéből 1 módszert tudok, de az ízben eltér a hagyományostól.
Megcsinálod a ragut, (akárhogy) felöntöd egy kis vízzel, és besűríted barnamártás porral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!