Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ha zöldborsós ragut csinálok...

Ha zöldborsós ragut csinálok csirkével vagy marhával akkor hogy lehet sötét barnára csinálni a színét?

Figyelt kérdés

2012. júl. 30. 22:21
 1/1 anonim ***** válasza:

Piríts alá jó alaposan hagymát, abban piríts rövid ideig fűszerpaprikát, ha marhából csinálod, és szakaszosan párolod, akkor barna lesz.

Csirkéből 1 módszert tudok, de az ízben eltér a hagyományostól.

Megcsinálod a ragut, (akárhogy) felöntöd egy kis vízzel, és besűríted barnamártás porral.

2012. júl. 31. 05:04
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!