Időzítős eszpresszó kávéfőző létezik? Nem kell nagyüzemi csak sima otthoni használatút keresek
Figyelt kérdés
2012. júl. 30. 21:42
2/5 A kérdező kommentje:
:D Hét hogy este odakészítem és mondjuk ha reggel 6kor kelek 5:50kor bekapcsolódik a kávéfőző és lám mire kikelek az ágyból kész a meleg kávé :) nm vagyok lusta de imádok kávéillatra ébredni :)
2012. júl. 31. 07:29
3/5 anonim válasza:
Ezt nem így szokás csinálni! Én pl. kapcsolóórára teszem, amit bármelyik műszaki boltban kapsz potom pénzért. Mire fölkelek, bemelegszik. Odamegyek, darál, adagol, tömörít, és jöhet a nedű. Közben habosítok, és kész. Az egész 3 perc.
4/5 A kérdező kommentje:
kapcsolóóra? mesélnél erről nekem bővebben ? :)
2012. júl. 31. 21:55
5/5 anonim válasza:
Egyszerű időzíthető konnektor. Beállítod, mikor kapcsoljon be, vagy épp ki. Bedugod a gépet, beidőzíted, hogy reggel kapcsoljon be a konnektor, ekkor a gép elkezd melegedni, és mikor fölkelsz, csak el kell készíteni a kv-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!