Hogyna kell piskóta masszát kenni? Video linket tudtok?
Figyelt kérdés
2012. júl. 27. 15:11
21/26 anonim válasza:
találtam egy videót. itt a srác szépen bemutatja, hogy hogyan kell. nekünk sem mutatták meg lassítva.... sőt. de tényleg nem nagy cucc szétkenni egy kis tésztát egyenletesen. 15 voltam
22/26 A kérdező kommentje:
ezt a vidit ismerem :) pont tőle nézegettem a roládnál, hogy hogy kell lapot kikenni, csak nem mutatják felülről sajnos és ott is csak egy hagyományos kb 40x40es tepsire keni ki, nem egy ipari darabra :(
de nagyon köszönöm neked! :)
2012. júl. 28. 23:39
23/26 anonim válasza:
Hát én meg nem tudom elhinni h elsőre tökéletesen ment. A gyakorlatitársaim meg az osztályom nagy része még végzősként sem tudta EGYENLETESEN szétkenni. Persze. Az alak az nekem is ment elsőre de rohadtúl nem lett egyenes
24/26 anonim válasza:
nem azt írtam, hogy tökéletesen, hanem, hogy tök jól sikerült ...azért van különbség.
25/26 anonim válasza:
De sztem a kérdező nem arra kiváncsi mennyire nehéz "tök jól" megcsinálni hanem h TÉNYLEG JÓRA mennyire nehéz. És az nem 2 próbálkozás
26/26 A kérdező kommentje:
Azért "lepontozni" senkit NEM kell!
2012. júl. 30. 22:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!