Hogyna kell piskóta masszát kenni? Video linket tudtok?
Figyelt kérdés
2012. júl. 27. 15:11
12/26 anonim válasza:
kérdező te cukrásznak tanulsz?
mert arra a nagy cukrász tepsire tényleg sok gyakorlás kell,hogy szépen el tudd kenni.de bele lehet tanulni
13/26 A kérdező kommentje:
utolsó: igen :)
2012. júl. 27. 17:18
14/26 anonim válasza:
akkor viszont nem értem pontosan miért kérdezed?hiszen ott gondolom megmutatták hogy csináld
15/26 anonim válasza:
én is most végeztem cukrász sulit és a csoport nagy részének elsőre tök jól sikerült....szerintem nem egy nehéz dolog. ha bejelölöd a kört mindig kicsit nagyobbra kell kenni, hogy majd le tudd szépen szélezni a karikával.
16/26 A kérdező kommentje:
#14 persze, megmutatták...
2012. júl. 27. 22:57
17/26 A kérdező kommentje:
így: sitty sutty, sutty sitty és kész
várjál, nem figyeltél? mutatom újra: sitysutysutysity, na most már megtanultad, igaz?
2012. júl. 27. 22:59
18/26 anonim válasza:
értem,értem :))
ismerős!! de én ilyenkor mondtam,hogy:lassításban kérem! csak azt tudom mondani:gyakorlat teszi a mestert.
19/26 A kérdező kommentje:
ity igássz
2012. júl. 28. 13:23
20/26 A kérdező kommentje:
de nekem nem mutatták meg lassításban, szóval ezért kértem, hogy vki mutassa meg
vagy vegye fel, ahogy ő csinálja lasssssan :D
2012. júl. 28. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!