Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hány percig főzzem a virslit?

Hány percig főzzem a virslit?

Figyelt kérdés
2009. júl. 16. 06:53
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
Ne főzd, fontos, hogy ne lobogó vízbe főzd a virslit. Takarék lángon, amikor felfőtt a víz rakd bele a virsliket és így melegítsd kb. 4-5 percig.
2009. júl. 16. 06:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
96%
Én úgy szoktam megfőzni,hogy a "kihámozott" virsliket bedobálom a lobogó vízbe, megvárom míg újra felforr,majd lezárom a gázt. Fedő alatt még 1-2 perc és kész.
2009. júl. 16. 07:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
36%
Teljesen jól javasolta az első válaszoló, én már jártam úgy, hogy beraktam a lobogó vízbe főni, aztán szét is durrantak rendesen és inkább virsli darálékot ettünk, mint virslit:)
2009. júl. 16. 08:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
85%
A virsli nem nyers húsból van, ezért valóban nem kell főzni, hanem jószerivel csak megpárolni kicsit.
2009. júl. 16. 09:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
77%
3 perc szerintem elég
2009. júl. 16. 21:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:

Én addig főzöm, míg kicsit megduzzad,akkor biztos,hogy jól át van főve. Mindig leveszem a műanyag fóliát róla,mert van,hogy ráragad és nem szétomlik az egész mikor le próbálom húzni. Egyébként is jobb,ha nincs rajta,mivel akkor nem látod,hogy milyen stádiumban van a virsli,és ha leszeded,akkor robban szét.


Mindegy,hogy lobogó vízbe teszed, vagy már eleve az elején belerakod, én nem tapasztaltam különbséget. Sőt lehet,hogy a hirtelen hőhatástól nagyobb az esélye,hogy szétfő, akár a tojásnál,hogy megreped,ha lobogó vízbe teszed.


ha tartalmaz húst,ha nem azért az nyers, és meg kell főzni szerintem,de persze ki hogy szereti. Van,hogy én is nyersen eszem kenyérrel,ha épp nem vagyok otthon,és út közben kell venni valamit.

2009. szept. 17. 07:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

En vettem sajtos virslit. Elobb foztem 2-3 percig.

De aztan rajottem, hogy ha fovo vizbe teszem bele, megvarom hogy ujra felfojjon a viz, lefedem es par percet hagyom atmelegedni sokkla jobb lesz es nem is durrannak szet, vagy leheli ki a sajtot magabol.


szerintem foloslages fozni a virslit, az mar kesz, csak hideg

2009. nov. 1. 22:21
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!