Hány percig főzzem a virslit?
Én addig főzöm, míg kicsit megduzzad,akkor biztos,hogy jól át van főve. Mindig leveszem a műanyag fóliát róla,mert van,hogy ráragad és nem szétomlik az egész mikor le próbálom húzni. Egyébként is jobb,ha nincs rajta,mivel akkor nem látod,hogy milyen stádiumban van a virsli,és ha leszeded,akkor robban szét.
Mindegy,hogy lobogó vízbe teszed, vagy már eleve az elején belerakod, én nem tapasztaltam különbséget. Sőt lehet,hogy a hirtelen hőhatástól nagyobb az esélye,hogy szétfő, akár a tojásnál,hogy megreped,ha lobogó vízbe teszed.
ha tartalmaz húst,ha nem azért az nyers, és meg kell főzni szerintem,de persze ki hogy szereti. Van,hogy én is nyersen eszem kenyérrel,ha épp nem vagyok otthon,és út közben kell venni valamit.
En vettem sajtos virslit. Elobb foztem 2-3 percig.
De aztan rajottem, hogy ha fovo vizbe teszem bele, megvarom hogy ujra felfojjon a viz, lefedem es par percet hagyom atmelegedni sokkla jobb lesz es nem is durrannak szet, vagy leheli ki a sajtot magabol.
szerintem foloslages fozni a virslit, az mar kesz, csak hideg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!