Strandokon hogyan csinálják a palacsintát?
Ott mindig olyan szép vékony. Én hiába teszek olyan keveset , úgy nem terül szét.
Nem tudja valaki a receptet?
Ezen már mi is annyit gondolkodtunk. :)
Szerintem azon a vonalon lenne a megoldás, hogy a strandokon nagy mennyiséget kell készíteni minimális költséggel.
Tehát tuti sok a szóda vagy szénsavas víz benne, kevesebb a tojás és a tej...nem tudom mi lehet, de figyelni fogom a válaszokat, hátha meg tudjuk ;)
Igen pont itt a megoldás, hogy a strandokon nagy mennyiségben csinálnak, így nem tesznek bele egyáltalán tejet, hanem vízzel csinálják a palacsintákat. Gondolom akár szódavíz vagy ásványvíz is jó.
De a büféseknek az is drága szóval marad a jó öreg csapvíz. :)
Sőt lehet, hogy a tojást is kispórolják és tojás port tesznek bele, mert ebben a nyári nagy hőségben általában nem használnak tojást a szalmonella miatt. Sőt az ilyen kis strandos büfékben nincs is tojás előkészítő helység annak meg külön kell lennie egy másik házban, helységben ahol a munkafolyamatok vannak és ott szerintem ez nem megoldható.
Sőt most már a cukrászok sem használnak tojást a fagyikhoz, sütikhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!