Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Egymás után hány palacsintát...

Egymás után hány palacsintát birtál megenni? Mennyi volt a rekord?

Figyelt kérdés
én 16 palacsinát birtam egymás után megenni .és ti?

2012. júl. 1. 22:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
kb 4-et de az is csoda volt...vagy 3-at? nem tudom de egyszerre, mármint ha leülök az asztalhoz csak 1-et eszek aztán 10 perc múlva még egyet....
2012. júl. 1. 22:23
 2/11 anonim ***** válasza:
Én egyszerre 10-12 db-ot szoktam meg enni kényelmesen . De még nem próbáltam meg hogy mennyit tudok max megenni de 12bb-nál biztos többet .
2012. júl. 1. 22:33
 3/11 anonim ***** válasza:

Én a magam 120kilójával egyszer versenyeztem a tesóm lányával aki akkor volt vagy 13-14 éves és kb 45 kg. Ő megvert én 9 nél elakadtam, neki ment 12:D

Ezzel meg is válaszoltam a kérdést:)

2012. júl. 1. 22:38
 4/11 anonim ***** válasza:
9-et. Aztán egy hétig gyomorrontással nyomtam az ágyat... :D
2012. júl. 1. 22:49
 5/11 anonim ***** válasza:
2-max 3. szűk a gyomrom és nem fér bele sok étel. örülök, ha a normális kaját meg bírom enni.
2012. júl. 1. 22:51
 6/11 anonim ***** válasza:

Én korlátlan mennyiségűt meg tudok enni. Mostanában csak kis adag tésztát keverek ki neki, amiből 10 darab jön össze, mert ismerem magam, ha több lenne, addig meg sem állnék, amíg van a tányéron. Elég falánk vagyok. :S

Egyszer, amikor nem törődtem a testsúlyommal, számoltam, és már a 20-on is túl voltam (akkor voltam 60 kg), de mivel fogyóztam, és próbálom tartani a súlyom (ami azt jelenti, hogy ilyet nem ehetek, mert azonnal hízni kezdek) sajnos nem tömhetem magam lekváros palacsintával. Pedig nagyon szeretem.

A minap lekváros buktát ettem, abból is leültem, és 10-et befaltam seperc alatt, Azután persze legörbült a szám, és megálljt parancsoltam magamnak, de mindegy volt, mert így is 1 kiló felcsúszott a következő egy hétre. :(

Komolyan a gyomrom mint a feketelyuk. Megeszek fél kiló húst, 1-2 kg krumplival, és még akkor is szemezek a kajával. Valamelyik nap például nem tudtam megálljt parancsolni, és a hús 90%-át befaltam sok körettel. Ma is a határán voltam, hogy repetázok, de azt mondtam magamnak, hogy "szivi, bírd ki, ha holnapután pogácsát akarsz enni." Ja azért, mert próbálok beiktatni ilyet is, ha én sütök, nem kerül olyan sokba, és az ízektől örül a szívem. De a mostani 10 buktás eset után is azt mondtam, hogy NEM FOGOK ENNYIT MÉG EGYSZER MEGENNI de sanszos, hogy amikor kisül a pogi, rávetem magam, és az 50 kg lisztből készültből semmi sem marad.

Ha kalácsot eszem, ezt is rekord idő alatt eltakarítom. Fél kg kalácsot képes vagyok 1 óra alatt úgy megenni, hogy azt mondom, "Na jó, még egy szeletet". És a végén nem is marad semmi.

2012. júl. 1. 22:57
 7/11 anonim ***** válasza:
Egy átlagos emberi gyomor maximum 2kg kaját tud állítólag befogadni ( biológiából így tanultuk ) . Én amúgy 16db-ot tudok megenni egyszerre de egy óra múlva simán beburkolok még egyszer ennyit .
2012. júl. 1. 23:08
 8/11 anonim ***** válasza:

2 kg az nagyon kevés. 3 db nagyobb krumpli nálunk 1 kg, és mikor annyit sütöttem (picivel több volt, mint 1 kg, lemértem) hát komolyan majd éhen haltam, pedig húst ettem mellé.

Na most ha ezt krumplipürének csinálom meg (a 3 db-ot) szintén megint csak kevés lesz hús mellé.

Pár hónapja még úgy is csináltam, hogy rögtön kajálás után 1 óra alatt megittam 1,5 liter vizet. És belém fért.

Ha 1,5 liter víz 1,5 kg+ ettem sok köretet, és valamennyi húst is, abból az életben nem 2 kg lesz.

Google-n viszont ezt találtam:

"A gyomor befogadóképessége: 1,2-2liter, de akár max.4-5 liter is lehet."

1 liter kb. 1 kg.

2012. júl. 1. 23:20
 9/11 anonim ***** válasza:
A rekordom 7, de ezek mind hagyományos "balaton bódés"/szinte átlátszó olyan vékony palacsinták voltak.
2012. júl. 2. 10:28
 10/11 anonim ***** válasza:
Egy-kettőt szoktam enni, de nagyjából bármennyit meg tudnék, csak van önuralmam. :D
2012. júl. 2. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!