Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miket vegyek, hogy 5000...

Miket vegyek, hogy 5000 forintból kihúzzuk a hónap végéig? (Hárman vagyunk a családban. )

Figyelt kérdés
2012. júl. 24. 01:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
liszt, élesztő, olaj - Lángost lehet csinálni néha! én szoktam venni akciós fasirtot, kb 400 Ft kilója, és mellé sültkrumpli! Ha nagyon fogytán a pénzetek, a kinai zacskós levesnél is olcsóbb ha veszel fél kg száraztésztát 150 ft + fél kg ételizesitőt 150 ft és abból készitesz levest. (Persze néhányan irták, hogy az olcsó parizer pld vacak, de azért ehető - én az olcsó virslit macskavirslinek hivom, de megeszem :) -igaz, már csak 2030-ig kell várnom, mert ahogy a kormányunk mondta, akkor már minden jó lesz :(
2012. júl. 24. 07:03
 12/13 anonim válasza:
vegyél napi 2 csomag kínai levest ha azt megbirjátok enni, rózsaszin és világos narancssárga színű csomagolás(csakhogy finom is legyen)a két csomagot öszedobod elkészíted dupla annyi vizzel mintha egy zakcsónyit csinálnál.ez simán elég reggelire hármótoknak,mert a tészta a vizben állás során nagyon feldagad és sok lesz belőle. vagy egy könnyebb variáció : víz,ízesítő,és egy kis zöldséget veszel...mondjuk sárgarépát meg krumplit,és valamilyen levestésztát veszel ezzel ,ha sokat csinálsz belőle,jobban jársz mint a kínai levessel. akkor készíthetsz puliszkát is,ami nagyon finom egy kis tejföllel,nagyon finom és olcsó,könnyed alapanyagai vannak(nézd meg a neten a receptjét) azonkivül vegyél jónéhány fagyasztott kaját pl : zöldborsó,mexikói meg ezek,és ezekkel el lehettek a hónap végéig hárman.
2012. júl. 24. 08:01
 13/13 anonim válasza:
ja és amit a leveshez veszel krumplit, ha marad belőle,akkor sültkrumplit,főtt krumpit,krumplipürét stb..tudsz készíteni,és esetleg mellé egy kis rántott husit
2012. júl. 24. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!