Kovászos uborkát lehet kapor nélkül csinálni?
Figyelt kérdés
2012. júl. 23. 19:49
1/8 anonim válasza:
Persze hogy lehet, miért ne lehetne? Legfeljebb nem lesz kaporízű.
2/8 anonim válasza:
Lehet. A kenyértől meg a melegtől lesz kovászos az uborka, a kapor csak ízesíti. De nem tudom elképzelni milyen lesz anélkül az íze.
3/8 anonim válasza:
Szerintem akkor az uborkát is kihagyhatod.
4/8 anonim válasza:
Lehet, de nem lesz olyan igazi íze.
5/8 anonim válasza:
Kapor nélkül semmilyen lesz. Meg sem tudnám enni. Sőt: én teszek bele egy gerezd fokhagymát és néhány szem magyarborsot is. Ha forró sós vizzel öntöd le, ropogós marad, hamarabb elkészül és tovább is eláll. A szoksásosnál több só kell bele, egy liter vízhez két evőkanállal.
6/8 doboszoli válasza:
Ha nem szereted a kapor ízét, nyugodtan csináld nélküle, ugyanúgy ki fog forrni.
Hogy ne legyen teljesen natúr, esetleg tehetsz bele néhány permetezetlen szőlőlevelet, meggyfa levelet, néhány szál tisztított tormát.
Amúgy csípem a "csak úgy jó ahogy én szeretem" típusú emberkéket...
7/8 anonim válasza:
Én meg azt csípem mikor nem a kovászos uborkához, hanem a télire eltett ecetes/sós uborkához adnak tippeket! Pedig a kovászos uborkáról volt szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!