Anowind kérdése:
1, Africana csokit látott valaki mostanság a boltokban? 2, Szereti valaki az Americana csokikat? Én Americana KID-et vettem és nekem az nagyon ízlik! 3, A boltunkban kapható Maci és Kajla csoki! A retró hangulat miatt kipróbáltam és a Kajla ízlett.
Figyelt kérdés
2012. júl. 20. 20:10
21/25 anonim válasza:
előző vagyok : jobban mondva az EGÉSZMOGYORÓS nem mogyorókrémes
22/25 anonim válasza:
Kérdező! És hol vetted azt a kókuszos Africana csokit?
23/25 A kérdező kommentje:
22-es: Már meg nem mondom neked így hirtelen... talán az exemtől kaptam, ő vette! De ez már több mint 2 és fél éve történt. De az ízlésem nem változott :) Megint elmajszolnék egyet belőle. Nem tudom miért kellett a mogyorósat egy kukac miatt kivonni. Hát Istenem... Hogy hol vehette? Talán Hajdúnánáson a 100X Szépben vagy Debrecenben a Goods Marketben... Ezt már nem tudom... tehát a kisebb üzleteket érdemes megnézni!
2015. okt. 18. 13:21
24/25 anonim válasza:
Régi kérdés, de Africana és Americana csokit lehet még valahol kapni?
25/25 A kérdező kommentje:
szia! Bevallom már egyiket sem látok még americanat sem. Kidet meg főleg nem. Ellenben kaphatsz most 100 Ft-ért vacak csokit is.
2018. júl. 26. 15:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!