Anowind kérdése:
1, Africana csokit látott valaki mostanság a boltokban? 2, Szereti valaki az Americana csokikat? Én Americana KID-et vettem és nekem az nagyon ízlik! 3, A boltunkban kapható Maci és Kajla csoki! A retró hangulat miatt kipróbáltam és a Kajla ízlett.
Figyelt kérdés
2012. júl. 20. 20:10
11/25 anonim válasza:
Én a Bakony szelete sírom vissza. diós nápolyi, csokival bevonva. Nagyon finom volt! :)
12/25 anonim válasza:
13/25 anonim válasza:
Az Arena tescoban van franciadrazsé és dunakavics is! Nem csak az édességeknél van kitéve, hanem a gyerek könyvek között is, én ott akadtam rá.
14/25 anonim válasza:
Tisza kavics? Én Dunakavicsra emlékszem!
15/25 anonim válasza:
A Duna kavics a mogyorós, a Tisza kavics zselés.
16/25 A kérdező kommentje:
Egy időben a boltban fel leltem a klasszikus csomagolású Boci csokit és a Pom-pom csokit is :D Nagyon finik voltak :)
2012. júl. 20. 21:54
17/25 anonim válasza:
Van francia drazsé. A legtöbb boltban lehet kapni. A Duna kavics is nagyon jó. Americana csoki még van, kisboltban szoktam ráakadni. Nekem még a Peti-karamella hiányzik, az volt a legfinomabb. Egy gyerek volt rajta, Petike. Ma már nincs egynek se olyan jó íze mint a Petinek.
18/25 anonim válasza:
Az Africana csokit elvileg már nagyon rég kivonták a forgalomból mert a mogyorósba beleesett a kukac.
19/25 A kérdező kommentje:
Hihetetlen de most majszolgatok egy kókuszos Africana-t :) Nem is rossz az íze. Ára: 200 Ft
2013. ápr. 4. 14:37
20/25 anonim válasza:
A MOGYORÓS Africana lett kivonva!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!