Anowind kérdése:
1, Africana csokit látott valaki mostanság a boltokban? 2, Szereti valaki az Americana csokikat? Én Americana KID-et vettem és nekem az nagyon ízlik! 3, A boltunkban kapható Maci és Kajla csoki! A retró hangulat miatt kipróbáltam és a Kajla ízlett.
Figyelt kérdés
2012. júl. 20. 20:10
1/25 anonim válasza:
Jézusom, gyerekkoromban ettem utoljára ilyeneket :D. De úgy emlékszem nem nagyon szerettem őket, ezek inkább nugátok, mint csokik, nem? Nálam piros mogyorós forever :D
2/25 anonim válasza:
Melyik volt a citromos, a Maci vagy a Kajla?
3/25 A kérdező kommentje:
Inkább nugátok igen ;) A KID nagyon fini :P
A citromos-rumos a Kajla csoki :)
2012. júl. 20. 20:31
5/25 A kérdező kommentje:
Kedvencem inkább a Milka csoki :)
A Tisza Kavics kapható még?
2012. júl. 20. 20:38
6/25 A kérdező kommentje:
Jaaaa leesett xD Erről a Kedvenc csokiról még nem hallottam :D Hátha kiadják majd. Te ettél már olyat?
2012. júl. 20. 20:57
7/25 anonim válasza:
Africanából a kókuszdarabosat imádtam! De nem láttam már ezer éve. Americanából viszont tényleg csak a KID finom, a többit nem szerettem.
21/L
8/25 anonim válasza:
Párommal ma vettünk Lajla csokit, még nem ettem belőle, párom szerette anno, de én még szerintem sose ettem, nem is emlékszem rá:-)
24/N 32/F
9/25 anonim válasza:
Tisza kavics kapható és annak az íze sem változott. Viszont az én nagy kedvencem, a francia drazsé nincs már :(
10/25 anonim válasza:
21:15 van francia drazsé!!!!!!:-)
Tescoban is,csak szemfülesnek kell lenni,mert jól eldugják,és a drága csokikat rakják ki szem elé!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!