Mire emlékeztet a Hupikék Törpikék ízű fagylalt?
Figyelt kérdés
Gondolom nem kell bemutatnom senkinek. Olyan a színe, mint a törpök, viszont az íze nem a törpökére hasonlít. Egy kicsit kék ízű és van benne valami meghatározhatatlan íz is, amire idáig még nem sikerült rájöjjek. Esetleg valaki megtudná mondani, hogy mire hasonlít az íze?2012. júl. 15. 20:45
11/15 anonim válasza:
Nekem azt mondták, hogy rágógumi íze van, és én is így gondolom.
12/15 anonim válasza:
hát nekem csak hányingere volt tőle. meg a rágóstól is. az valami borzalmas. a rágós fagyi receptjét el kéne égetni. MINDENHOL!!!!!!!!!
13/15 anonim válasza:
Ha hánysz tőle, akkor ne edd! Akkor már nem is mondom, hogy Törökországban van ilyen ízű üdítő is, és török éttermekben (Magyarországon) néha lehet ilyenhez hozzájutni. Imááááááááááádom! :D
14/15 anonim válasza:
Gyerek korom óta a hupikék fagyi a kedvencem. Nagyon, de tényleg nagyon sokan keverik a rágógumival és a tutti-fruttival, pedig nagyon nem ugyanaz. És ezek az emberek nem értenek meg, hogy akárhol kóstolom miért nyávogok, hogy az nem olyan ízű. Mert ráírják a rágó/tutti-fruttira, hogy az Hupikék. Ma már nem is kóstolom máshol, csak abban a cukrászdába, ahol gyerek korom óta ugyanaz van. Az az igazi Hupikék. Nem tudom mihez hasonlítani az ízét. Hupikék íze van, nincs is nála jobb fagyi! :3
15/15 anonim válasza:
Én amúgy áfonyára tippeltem.
De mindig mikor eszem a puncsra emlékeztet csak kékben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!