A parfé miben különbözik a fegylalttól?
Figyelt kérdés
Elkészítési mód szempontjából.2012. júl. 12. 21:25
1/6 A kérdező kommentje:
Akarom mondani a fagylalttól.
2012. júl. 12. 21:27
3/6 anonim válasza:
A parfét tejszínnel készítik, míg a fagyit tejjel.
4/6 anonim válasza:
A parfé jégkrém így zsírosabb mint a fagylalt.
5/6 anonim válasza:
A parfé fagylalt és tejszínhab keveréke
6/6 anonim válasza:
A parfé nem fagy betonná, nincs benne méz, de van benne picur só. Alapanyaga lehet főzött puding, túró, tejszínnel készül, alkotórészekkel, és nem főzik. Nem habosítják, formába öntik és szeletelhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!