Miért van az hogy a babtól (Bableves, babfőzelék) olyanokat eregetek mint egy gépágyú?
Figyelt kérdés
Ez hihetetlen,bevallom imádom a babos ételeket,de a mellékhatása az egyszerűen szörnyű!Nem tudom miért,de mintha géppisztolyból soroznák akkorákat,hogy azzal egy háborút is megtudnék nyerni! Mit tehetnék ellene? A babról nem mondok le az fix,de ez már "GÁZ" :D2012. júl. 15. 11:30
1/4 anonim válasza:
Ha főzöd a babot, az első főzővizet öntsd le róla, kevésbé fog puffasztani majd.
2/4 anonim válasza:
szerintem pépesítsd össze...az íze ugyanaz marad(mitől változna attól,hogy pépesíted?!), viszont nem lesz hüvelyes...
3/4 doboszoli válasza:
Éjszakára hagyd nyitva a nagykaput, hagy szellőzzön a porta. DD))
4/4 anonim válasza:
Főzés vége felé tegyél bele egy kávéskanál szódabikarbónát, ez kihajtja a gázokat a babból, az ízét nem változtatja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!