14 évesen ihatok meggyes Watt energiaitalt úgy, hogy nem lesz semmi garantált bajom?
Figyelt kérdés
2012. júl. 11. 21:14
1/11 anonim válasza:
sőőőt még pezsgőt is ihatsz hozzá
2/11 anonim válasza:
Amennyiben rokona vagy Nikodém Zsigmondnak ,úgy minden további nélkül.
3/11 anonim válasza:
Igyál inkább meggyes üdítőitalt.Ráérsz még az energia itallal.Felgyorsíthatja a pulzusodat, megemelheti a vérnyomásod, nem tudsz aludni...stb...
4/11 anonim válasza:
Hanyagold az energia italt. Én 12 évesen ittam először redbullt csak mert megkívántam és úgy pörögtem tőle hogy még a falat is kiüthettem volna, de persze aktív sportoló voltam még akkor pés így letudtam vezetni a feszültséget. Ez mellett károsítja a szívet a koffein miatt és vannak benne olyan anyagok amik szintén ártanak a koffeinen kívül.
Lehet kapni light energiaitalokat, bár nem tudom melyik márkából azokba jóval kevesebb koffein van így nem ártasz magadnak ha 1-2 alkalommal megiszod.
5/11 anonim válasza:
energia ital nagyon nem ajánlott
se fiatalnak se öregnek
csak a gyártó jár jól...
6/11 anonim válasza:
a watt a leggázabb minőségű energiaitalok közé tartozik, csak a 18as jel miatt veszik, de egyébként sokkal kevesebb taurint és koffeint tartalmaz, mint a versenytársai és az íze is rosszabb
7/11 anonim válasza:
Meggyeset nem, de simát ihatsz!-.-
9/11 A kérdező kommentje:
Nikodém Zsigmond az apám, és szinkronrendező... :D
2012. júl. 11. 21:59
10/11 anonim válasza:
Akkor kérdezd meg a puccos apádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!