Hogy kell parafadugózni?
Figyelt kérdés
Úgy értem, ha veszek vadont új parafadugókat, azokat hogyan tudom az üvegbe dugni? Hiszen nagyobb a kerületük, mint az üveg szája...
(Pálinkát szeretnék tárolni, vannak üres és tiszta üvegeim, csak kupak nincs hozzájuk, ezért gondoltam dugóra. De bármi egyéb ötlet is jöhet és a fő kérdés is kérdés...)
Köszi!
2012. júl. 11. 12:41
1/2 anonim válasza:
Az egyik végén csinálj egy bevágást, majd mellé egy másikat kicsit ék alakban, akkor az a cikk (mint az alma, vagy dinnye-cikk) kiesik belőle.
Ettől kezdve összébb tudod nyomni a dugó legvégét, és addig nyomod az egész dugót bele az üvegbe, amíg tökéletesen nem zár.
2/2 A kérdező kommentje:
Bevágás nélkül nem lehet??? Ha veszek egy palack bort, azon sem szokott bevágás lenni. Szeretnék eladni is a pálinkából, és az úgy olyan csúnya a vevőnek.
2012. júl. 13. 11:42
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!