Milyen ételeket kell ennem, hogy sikeresebbek legyenek az edzések?
én ezeket szoktam enni lehet hogy nem a legjobb de erőt ad és finom, változatosak is
igaz én lány vagyok de én is sportolok
reggeli változatosan
zabpehely olajos magvakkal és gyümölcsök és valamilyen tejtermék hozzá (általában joghurt/kefír vagy túró, ritkábban tej)
szendvics (rozskenyér/graham/barna/tönköly-mikor milyen van itthon) csirkesonka/pulykasonka, sajt, főtt tojás, körözött, sajtkrémek, dobozos hal és zöldség
melegszendvics-ugyanúgy mint a szendvicsnél csak arra szoktam még vágni gombát, hagymát, paradicsomot is vágni és oregánóval megszórom (ugyanúgy sonka, sajt)
rántotta(zöldségekkel szoktam készíteni, mexikói köret vagy gomba-hagyma, paprika, paradicsom, brokkoli (ennél is mikor mi van itthon) vagy simán tojáslepényt sütök és azt megtöltöt dobozos hallal vagy sajttal(van ilyen goylós azzal nagyon finom nagyon jól beleolvad)
tízórainak szoktam enni gyümölcsöket (tudom hogy ez nem helyes de nagyon szeretem őket, 4-5barack, 2-3alma, 6-8 sárgabracak egy hatalmas szelet dinnye, 0.5kilo meggyet simán megeszek
ebédre na ott minden van, anya főzz mindenből eszek ilyeneket szokott csinálni
leves mindig van általában zöldségleves, most sok gyümölcs és paradicsomlevesm ritkábban van lencseleves, gulyásleves(ilyenkor pulykából szokta csináln) tojásleves, sárgaborsóleves, raguleves, nagyon riktán halászlé
másodiknak heti 2-3 főzelék (ilyenkor most nagyon gyakori a tök-cukkini, paradicsomos káposzta, zöldborsó, zöldbab, sóska, spenót, de szokott lenni sárgbaorsó, lencse, krumplifőzelék is, feltét az általában főtt tojás, natur szeletek, köményes karaj, pulyka, csirke paradicsomosan lesütve, húsgombóc
vagy rizs/krumpli ilyenkor is natur szelet, húsgombóc, hagymás sült máj, sütőben sütött fasírt, tükörtojás, főtt tojás, sertésszelete hagymásan, lecsós szelet, vagy husikockák stb
szokott lennei most sokszor tojásos lecsó, lecsós szelet rizzsel, krumpli/paradicsom/cukkini darálthusos-rizses keverékkel töltve, paprikáskrumpli, rakottzöldségek(paradicsom-krumpli-spenót-tojás-darált hús vagy sjat)
szokott lenni töltött zöldség(fűszeres túró, sajt)
hát kb ilyeneket szoktunk enni
desszertnek túrógombóc, tejbegríz, rizskoch, husos pite, husos palacsinta, gyümölcsös piskóták, bociszelet, kapros-túrós pite, rétesek, mákosguba tsb
vacsorára mindig azt eszem ami mardat az ebédből avgy ha nem mardat akkor szendvics-sonkával, sajttal, halal, hússal, stb
vagy zabpehely joghurttal, körözöttel töltött paprika, pardaicsom stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!