Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogyan lehetséges az, hogy...

Hogyan lehetséges az, hogy országszerte 250 HUF a sajtburger a Mekiben, de Siófokon 380 (! ) darabja? 380 a kis cola is! EZ egy franchise rendszer nem? Elvileg egyégesnek kell, hogy legyenek az áraik. Perelhetem őket?

Figyelt kérdés
2010. aug. 8. 11:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Perelhetsz nyugodtan. De szerintem ha nem vagy te is egy multicég feje sok értelme nem lesz.
2010. aug. 8. 11:36
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem perelheted őket, mivel némi eltérések lehetnek és ez eddig is így volt.
2010. aug. 8. 11:37
 3/12 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok ezzel tisztában teljesen, de az biztos, hogy ha be is pereled őket, elveszíted, és akkor fizetheted a perköltséget, amiből sok-sok sajtburger kitellik! még a 380 ft-osból is.

380 HUF amúgy tényleg nagyon pofátlan ár azért a fonnyadt zsemléért. Sokkal jobban megéri Siófokon valami parti kajáldába beülni, hekket enni, vagy valami pörköltet, stb. Laktató, a gyorskajánál egészségesebb és kifizetődőbb.

2010. aug. 8. 11:46
 4/12 anonim ***** válasza:
Az ajánlat az akcióban résztvevő éttermekben érvényes. Ott van plakáton, honlapon istennyilán is. Nyilván a siófoki nem vesz részt az akcióban. Egyébként sem hiszem, hogy perelni kéne, inkább fogyasztóvédelemhez fordulni, de nincs miért, nem úgy hirdették meg, hogy minden mekiben, hanem az akcióban résztvevő mekikben. Ennyi.
2010. aug. 8. 12:01
 5/12 anonim ***** válasza:
Az a vicces, hogy egyes bevásárlóközpontok árai is eltérnek területenként, és igen is kihasználják, hogy pl. a Balcsi közelében vannak. Elméletileg nem szabályos, de ugyanakkor mindig vannak jogszabályi kiskapuk, bármire foghatják. Perelni nem érdemes őket, olyan ügyvédi gárdájuk van, hogy 2 perc alatt "letepernek".
2010. aug. 8. 12:05
 6/12 anonim ***** válasza:

"A középkor néhány új étellel ajándékozta meg az emberiséget. Ekkor találják és tálalják fel a pörköltet, melyhez Drake Ferenc Amerikából behozza a krumplit, de későn, mert időközben a pörkölt odaég: ezért bepanaszolják, a pört és a pörköltet elveszti, és fizeti a pörköltséget."

Az apró betűs részt is el kell olvasni. Mindig, mindenhol. Ha téged zavar, hogy 380 az a hamburgernek nemigen nevezhető kis szendó, akkor ne vedd meg (én személy szerint 250-ért sem veszem meg, mert 350-ért meg kétszer akkorát kapok egy másik büfében).

2010. aug. 8. 12:10
 7/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a fent felsorolt érvek teljesen igazak.

Csak az ember vasárnap hajnalban 4:53 perckor 6,5 deci tiszta szesz után, be akar kajálni 4 sajtburgert meg egy colát hogy rendbe tegye a a leharcolt szervezetet és kiadnak egy 2000-es számlát.Azt hittem halucinálok a piától

2010. aug. 8. 12:48
 8/12 A kérdező kommentje:

Ja és azt olvastam anno egy könyben,hogy a Mekinek 24 Ft-jába kerül egy sajtburger mindennel együtt,ergo ha 250-ért adja adja az is gyenge 1000%-os haszonkulcs.

Na ha 380,akkor 1500%.Valami komment ehhez?

2010. aug. 8. 12:50
 9/12 anonim válasza:

Úristen, ennyibe kerül a sajtburger és 10x duplán adja el?... ez ledöbbentett.

Nos, mi voltun nyaralni, tavaly balaton mellett, és ott az étteremben -egyszerű, hangulatos, de finom kajákat ettünk- főleg németek jöttek, de nem hiszem, hogy hasonlóság lenne egy mekis és egy "éttermi" hamburger között. Igaz 300-350 Ft volt, de nem 1-2 kósza saláta és egy fonnyadt uborka szelet. Hanem rendesen megpakolva, frissen, ropogósan jó nagy szendvicsbe adták.

2010. aug. 8. 13:50
 10/12 anonim ***** válasza:
masnapossagra inkabb usznal egyet mint sajtburgert vadasznal...:DDDD
2010. aug. 8. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!