Hogyan lehetséges az, hogy országszerte 250 HUF a sajtburger a Mekiben, de Siófokon 380 (! ) darabja? 380 a kis cola is! EZ egy franchise rendszer nem? Elvileg egyégesnek kell, hogy legyenek az áraik. Perelhetem őket?
Figyelt kérdés
2010. aug. 8. 11:34
11/12 anonim válasza:
a siófoki meki mindig is az ország legdrgábbja volt
csak azokat adja akciós áron amire országos akció van
én siófoki vagyok és épp azon nevettünk valamelyik nap, hogy megveszünk 3an 3 teljes menüt, akkor olcsóbb elmenni a fehérvári mekikbe, mert annyival olcsobbak, hogy böven kijön a benzin
én a tölcsöres mcfrizen voltam totál kiakadva, ami fehérváron 100 Ft, itt meg 350 ...
12/12 anonim válasza:
Egy Nike póló sincs 1dollár, anyagköltséggel, a kínai munkás arányolt bérével együtt. Ahhoz képest, manapság 5000 forint alatt ritkán lehet megvenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!