Szombat reggel csinált főtt kukorica ma még jó, meg lehet enni?
Figyelt kérdés
2012. júl. 9. 20:33
1/8 anonim válasza:
Ha hűtőben volt, semmi baja. Nyugodtan melegítsd fel.
2/8 A kérdező kommentje:
köszönöm,igen,hűtőben volt.
2012. júl. 9. 20:36
3/8 anonim válasza:
Érzed rajta... Ha savanyú, akkor nem igazán jó már...
Ha vízben van, és a vizének szaga savanykás, az már jelzi, hogy nem valószínű, hgoy jó. De ha kiveszed, elöblíted, és még jó enni, akkor elmegy. Vízben gyorsabban romlik. Nem vízben, meg szárad. Na de mondom, így vagy úgy, ha savanyú, akkor nem jó, max szaladsz egyet a klotyóra. De bajod nem lesz tőle, csak undorral megenni valamit nem jó...
4/8 A kérdező kommentje:
köszi,már megettem :) Amúgy hűtőben volt fóliába,vagy folpakba(sose tudom melyik-melyik,de az átlátszóra gondolok) tekerve.Nem volt savanyú,szikkadt sem,úgyhogy megnyugodtam akkor :)
2012. júl. 9. 20:46
5/8 anonim válasza:
atyaég te zabagép alig telt el tíz perc a kérdé kiírása óta és már fel is zabáltad..
6/8 A kérdező kommentje:
:) ma ez volt a reggeli-ebéd-vacsora...és 1db volt,annyit hagytak nekem.....
2012. júl. 9. 22:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!