Főtt kukorica VS. Pattogatott kukorica. Melyiket szereted jobban?
Figyelt kérdés
2012. jún. 21. 16:50
1/14 anonim válasza:
Fimezéshez pattogatott, kiülni eszegetni főtt.
2/14 anonim válasza:
Mozihoz,este pattogatott,ebédre, a kertben főtt:)
3/14 anonim válasza:
Főtt!!!!Egy kis vajban megforgatva!!!!
4/14 anonim válasza:
Nálam holtverseny van! A kukoricát minden formában, még puliszkaként is imádom :D
7/14 anonim válasza:
Mindkettőt megeszem, de a főttet jobban szeretem hús mellé, a pattogatott mehet magában.
8/14 anonim válasza:
pattogatott nekem túl száraz,nem olyan finom.
Kukorica amúgy az egyik kedvencem,konzervből magába betudok nyomni egy egészet,de csak boundouelle-ből a többinek nincs finom íze.
Amúgy csövesnél sült és főtt mindkettőt ugyanúgy. Főttet jó sósan,sültet meg imádom csipegetni,jó édes:)
10/14 anonim válasza:
Nagymamám sógornőjének a házi pattogatott kukoricája valami isteni volt, mikor mentünk hozzá látogatóba mindig azonnal berohant a konyhába, hogy készítsen nekünk... :) Imádtam, annál finomabb nincs, még olyat sem ettem ami megközelítette volna. Kár, hogy kicsi voltam ahhoz, hogy érdekeljen, mi a titka...
Így már a főtt kukorica áll a vezető helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!