Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Házi tejet forralok, de nem...

Eugenica kérdése:

Házi tejet forralok, de nem fut. Csak forr-forr, kirajzolja a felszín a gázrózsa lángjának pontjait. Nem megy össze, fogyasztható marad. Nagy meleg van. Tartósítószer okozhatja ezt?

Figyelt kérdés
Az aludt tejnek eltett poharak is jóval hosszabb idő után lesznek "alvó" aludttejek.

2012. júl. 8. 08:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Hol vetted? Tényleg házi? Nem hiszem, hogy tartósitót használnak a házi tejbe.
2012. júl. 8. 08:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Most az jó üzlet, ha házi tejnek nevezik. A valódi házi tejnek 5% felett van a zsírtartalma, és nem hőkezelt. Valódi tejet, ami úgy van, ahogy kifejték, kevés helyen találsz. A kofát hiába kérdezed.
2012. júl. 8. 08:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs összefüggés, nekem a bolti tartós tej is kifutott.
2012. júl. 8. 08:59
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!