Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen termoszod van, mennyibe...

Milyen termoszod van, mennyibe került, milyen minőségű?

Figyelt kérdés

Szeretnék termoszt vásárolni, mert egész nap a szabadban fogok dolgozni, és jó lenne, ha télen tudnék minél tovább forró, nyáron pedig hűvös italt fogyasztani. Inkább megfizetem az árát, ha kell, de legyen jó minőségű, jól működő a termosz, kérlek, segítsetek, milyen márkát, típust éri meg megvenni?

Nagyon köszönöm előre is!

2012. ápr. 1. 19:11
 1/5 anonim ***** válasza:
nekem ilyen kb. 2000 forintos ikeás van,de a célnak teljesen megfelel :) nem is folyik ki
2012. ápr. 1. 19:58
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tippet! Ment a thumbs up! :)

Várom a többiek tapasztalatait is! Köszönöm előre is! :)

2012. ápr. 2. 07:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Mekkora méretben gondolkodsz? 0,5-1 liter? Vagy kisebb, nagyobb? Nem mindegy!
2012. ápr. 13. 12:13
 4/5 A kérdező kommentje:
Minél nagyobb űrtartalmú termosz érdekelne, de minimum 1 literes. Köszönöm! :)
2012. ápr. 13. 13:30
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem ilyen sima noname termoszom van: [link]

Nem lehetett több 1500 forintnál, és fél literes. Tényleg sokáig forró benne a teám, de kiöntöm ugye a tetejébe (mintha az egy pohár lenne), és abba vhogy belemegy a tea (látni is ahogy bugyborékol a levegő) és abból folyik ki kicsit, miután visszacsavartam rá. Eleinte azt hittem, hogy nem jól zár a szelep vagy mi és azért folyat, aztán rájöttem hogy emiatt, ezért mindig zacskóban hordom :/

2012. ápr. 13. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!