Hol lehet kapni tejoltót?
Pontos címet nem tudok írni, de kutatóintézetből kell rendelni. Meg van egy mennyiség, amit már adnak, s az nagyon sokáig elég.
(egyik ismerősöm sajtkészítéssel foglalkozik)
Ami ahhoz szükséges, hogy a tejből sajt legyen. Magától nem biztos, hogy beindulnak a kémiai folyamatok.
(Mint ahogy ahhoz is kefírgombára van szükség, hogy házi kaukázusi kefírt igyál)
Én most fincsi házi camambert reggeliztem!
Magyar Tejgazdasági Kutató Intézet. Mosonmagyaróvár.
Bár nem tudom, hogy értékesítéssel foglalkoznak-e.
az egyik válaszolónak: a tejoltópor a kérődző állatok összetett gyomrából, az oltógyomor részéből készített termék, ami a savanyításra szolgál.
de pl elég egy kanál joghurtot tenni a következő alvadásra szánt tejbe, és máris beoltottuk, vagyis továbbvihető folyamatosan.
Írd be a Googl-ba, hogy "panni sajtműhelye" ott a menüben menj a sajtosboltra, ott mindent megtalálsz, ami sajtkészítéshez kell. Folyékony tejoltó is van, többféle kiszerelés. rendelni lehet.
sok sikert.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!