Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hol lehet kapni tejoltót?

Hol lehet kapni tejoltót?

Figyelt kérdés
SAJTKÉSZÍTÉSHEZ
2012. júl. 7. 13:19
 1/8 anonim ***** válasza:

Pontos címet nem tudok írni, de kutatóintézetből kell rendelni. Meg van egy mennyiség, amit már adnak, s az nagyon sokáig elég.

(egyik ismerősöm sajtkészítéssel foglalkozik)

2012. júl. 7. 13:32
 2/8 anonim ***** válasza:
Mi az a tejoltó?
2012. júl. 7. 13:39
 3/8 anonim ***** válasza:

Ami ahhoz szükséges, hogy a tejből sajt legyen. Magától nem biztos, hogy beindulnak a kémiai folyamatok.

(Mint ahogy ahhoz is kefírgombára van szükség, hogy házi kaukázusi kefírt igyál)

Én most fincsi házi camambert reggeliztem!

2012. júl. 7. 14:05
 4/8 anonim ***** válasza:

Magyar Tejgazdasági Kutató Intézet. Mosonmagyaróvár.

Bár nem tudom, hogy értékesítéssel foglalkoznak-e.

az egyik válaszolónak: a tejoltópor a kérődző állatok összetett gyomrából, az oltógyomor részéből készített termék, ami a savanyításra szolgál.

de pl elég egy kanál joghurtot tenni a következő alvadásra szánt tejbe, és máris beoltottuk, vagyis továbbvihető folyamatosan.

2012. júl. 7. 19:31
 5/8 anonim ***** válasza:
Régen volt az Anivet-ben
2012. júl. 8. 14:21
 6/8 A kérdező kommentje:
Kiskunfélegyházán lakok itt hol kaphatnék?
2012. júl. 9. 08:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Keress egy régebbi sajtkészítőt és egyezkedj vele. talán még tapasztalatokkal is ellát, hacsak nem irigy:)
2012. júl. 9. 11:51
 8/8 anonim ***** válasza:

Írd be a Googl-ba, hogy "panni sajtműhelye" ott a menüben menj a sajtosboltra, ott mindent megtalálsz, ami sajtkészítéshez kell. Folyékony tejoltó is van, többféle kiszerelés. rendelni lehet.

sok sikert.

2012. júl. 9. 12:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!