1/8 anonim válasza:
más baktériumcsoporttal erjesztik
2/8 A kérdező kommentje:
De ugyan annyi ideig?
Melyik az egészségesebb?
Melyik a táplálóbb?
2012. júl. 2. 10:56
4/8 anonim válasza:
a johgurt bactériumtenyészettel van oltva, a kefir gombával.
5/8 anonim válasza:
ja és mindegyik egészséges, mindegyik tápláló.fogyaszd bátran bármelyiket, sokat teszel az egészségedért.
6/8 Valaki :D.... válasza:
mind a kettő egészséges és tápláló, de más-más fajta módon hozzák létre. A kefirbe kevesebb a kalória , magyarul nem hizlal annyira. Egy joghurtba (100 mg) kb.80 kcal van.
7/8 anonim válasza:
azt, hogy hízlal, vagy sem, mindegyiknél a hozzáadott tejzsír mennyisége határozza meg.
általában mindegyik 3,-3,5 zsírszázalékú, de valójában egyiktől sem lehet meghízni...:)
a joghurtoknál, lemennek akár nulla zsírtartalomig is, de az ízén is megérezni, vagyis nem finom.
8/8 anonim válasza:
Ahogy elmondták, más eljárással készítik. Joghurtból a natur joghurt a legjobb, mert nincs benne annyi cukor. Én reggel eszem egy kefirt este egy joghurtot ez az egy kaja, amit a fogyókúra alatt még nem untam meg:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!