Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ha hasmenésem van milyen...

Ha hasmenésem van milyen nasikat lehet enni?

Figyelt kérdés
Pl keksz azt tudom,de még mit?

2012. jún. 28. 19:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Tea (akár kamilla), keksz, esetleg ropi, jó minőségű étcsoki, sós vízben főtt krumpli. Mást ne nagyon egyél.
2012. jún. 28. 20:33
 12/16 A kérdező kommentje:

most vettem kekszet és vacsorára is csak pirítóst ettem.

De tudnátok valamit holnap ebédre?Mert edzőtáborba leszek és eddig szendvicset vittem.

2012. jún. 28. 20:40
 13/16 anonim ***** válasza:
Kevés margarinnal megkent kenyér, rá trapista sajt. Nála a trap.sajt hasfogónak számít. Vas szintén fogja a hasat a másjkrém is.
2012. jún. 28. 22:02
 14/16 anonim ***** válasza:
banán, étcsoki, puffasztott rizs, müzliszelet, zabfalatok, győri édes, alma, almalé, sós keksz, ropi, rizs csirkemellel, almakompóttal, főtt krumpli párolt husival,
2012. jún. 28. 22:48
 15/16 anonim ***** válasza:

Szerintem kikéne hagynod egy napot az edzésből, mert a hasmenés legyengíthetett.

ha mész is, csak nagyon óvatosan sportolj,és még jobb lenne, ha bekapnál egy hasfogó tabit és vinnél is magaddal.

ha a táborban rájönnek, hogy hasmarsod van, lehet, hogy kitör a pánik. ezt is vedd figyelembe, mert közösségbe mész.

valóban csak elcsaptad-e a hasad, vagy valami fosóvírust

kaptál-e el. ez utóbbi esetén nem célszerű táborba menni.

persze Te tudod mi a helyzet.

2012. jún. 29. 06:12
 16/16 A kérdező kommentje:

köszi az ötleteket túléltem:DD

Nem csináltunk ma már semmi különöset így utolsó napon:)

2012. jún. 29. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!