Ha főtt kukoricára vizet iszok, akkor hasmenésem lesz?
Figyelt kérdés
2010. júl. 27. 21:52
1/9 anonim válasza:
Nem hinném, nekem még sosem volt emiatt....
3/9 anonim válasza:
ezt a hülyeséget honnan vetted?:DD én is vizet szoktam inni és semmi bajom,és egyszerre kb megeszek...3-4 kukoricát:D
4/9 anonim válasza:
Vizet mindre és mindenhez lehet inni, még gyümölcshöz is. Nálunk is volt ilyen ijesztgetés régen az óvónénik részéről, hogy gyümölcs meg víz, gyümölcs meg tej hasmenést okoz, de ez hülyeség. Viszont a borvízzel tényleg csínján kell bánni.
5/9 anonim válasza:
Miért lenne? Ha főtt kukoricát eszel, akkor utána meddig nem innál? Hát valamikor csak szomjas leszel utána, és akkor iszol rá vizet, nem?
6/9 anonim válasza:
Igen, és ha sokat iszol, még béka is nőhet a hasadban :D
7/9 anonim válasza:
Szerintem a kettő nem függ össze.
9/9 anonim válasza:
Ez hülyeség. Meg az is, hogy ha a gyümölcsre tejet iszol, akkor hasmenésed lesz. És ha turmixot iszol (tej+gyümölcs) akkor nem lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!