Szerettek enni a mekiben?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Ti szerettek a mekiben enni?2012. jún. 28. 15:37
1/11 anonim válasza:
Nem igazán. Csak a halas szendvicsüket szeretem.
3/11 anonim válasza:
Nem igazán, ha nagy ritkán gyorskaját eszem akkor a KFC-be megyek. Bár mondjuk egy évben kétszer eszek a mekiben is egy sajtburgert, de ennyi.
4/11 anonim válasza:
Én igen! Meghalok most is egy sajtburgerért! nyamm
5/11 anonim válasza:
Nem szeretek szemetet enni. Egyetlen jó dolog ott a karamelles fagyi. Évek óta nem voltam ott.
6/11 anonim válasza:
Igen.
Tudom hogy nem valami egészséges, de évente háromszor szerintem nem ártalmas...
7/11 anonim válasza:
de még menyire :) minden héten ott eszek minimum 1x :D
8/11 anonim válasza:
szeretek, de ritkán megyek, néhány havonta
9/11 anonim válasza:
Szerintem nagyon finom a kaják többsége, mégha "szemét" is. Ezt be kell látni. Én szoktam ott enni, de változó, hogy mikor. Van, hogy egy héten többször, van hogy havonta egyszer, van hogy havi egyszer sem...
10/11 anonim válasza:
Igen szeretek ott enni. Mindig kipróbálom az épp aktuális dolgokat és újdonságokat, meg persze a régi megszokott jó dolgokat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!