Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy legyek fitt, miközben a...

Hogy legyek fitt, miközben a mekiben is szoktam enni?

Figyelt kérdés

Ma is például odamegyek. De valami mozgás csak kell legyen, valakinek ötletek ? Szerintem a kajamegvonáson kivül lehetne mozogni is, ú.h. elégessem a kalóriákat a mekiből vagy akárhonnan ... edzésterveket is javasolhattok

15/L

2010. febr. 24. 18:52
 1/9 anonim ***** válasza:

Úgy hogy nem eszel ott.

eredményt csak lemondással lehet elérni

2010. febr. 24. 19:07
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Tévhit, hogy a gyorséttermi kajáktól hízik az ember. Gondold át, hogy mit eszel ott. Otthon sem készíted kevesebb zsíradékkal. Pl a hambi húst platnin sütik, nem olajban, a szendvicsekben mindig van zöldség, stb.
2010. febr. 24. 19:17
 3/9 anonim ***** válasza:
73%
Utolsó (19:17), te egy idióta vagy. Figyelmedbe ajánlom a "super size me" című rövid filmecskét. A gyorséttermi kajáktól baromi gyorsan lehet hízni, ne egyél ott!
2010. febr. 24. 20:05
 4/9 anonim válasza:

szerintem ehetsz ott,de csak ritkán,néha - néha.

ha mellete rendesen táplálkozol,és redszeresen sportolsz valamit,akkor az ugy teljesen jó

2010. febr. 24. 23:35
 5/9 anonim ***** válasza:
64%

A 2. és a 3. hozzászóló csak szélsőségekben képes gondolkodni. Nem egészséges a mekis kaja, de az említett filmben extrém módon csak olyat és abból is sokat evett a főszereplő, tehát ez nem bizonyít semmit. Rendszeresen viszont nem szabad enni azt a kaját, hetente egyszer még belefér. Ezért is kérdés, hogy a kérdező milyen gyakran eszi, ez a fontos infó kimaradt.

Mozogni pedig függetlenül attól hogy mit eszel, főleg 15 éves korban, kell!

2010. febr. 25. 00:33
 6/9 anonim ***** válasza:
A 3. vagyok. Nem úgy értettem, hogy csak azt eszik majd, hanem a 2. válaszoló figyelmét hívtam fel, hogy nem túl egészséges. Én is eszek ott félevente 1x...
2010. febr. 25. 17:47
 7/9 anonim ***** válasza:

Tisztelt 20:05!

Nem, nem vagyok idióta! Az az idióta, aki leszól valakit a válaszáért. Ez a vélemények oldala, ha nem jöttél volna még rá. Nekem az a véleményem, hogy mindenki ott eszik, ahol akar. Ha a kérdező néhányszor a mekiben eszik, nem fog elhízni. Szerintem Te sem eszel állandóan salátát és főzeléket. A mekiben van rántott hús, sült krumpli, fagyi, almás süti. Te nem eszel ilyeneket??? Egyébként teljesen egyszerű a döntés: minden kajához ki van írva a kalória tartalma...

2010. febr. 28. 16:09
 8/9 anonim ***** válasza:
Ok, bocsi nem akartalak leszólni, (ez nem a vélemények oldala), de a kérdésre hasznos, pontos választ kéne adni. A lényeg az, hogy idenis ha gyakran eszel a mekibe el fogsz hízni, bár ez alkatfüggő is. Havonta 1x nem árt. Minél kevesebbszer jársz ilyen helyekre annál jobb. Ja, és ha továbbra is a mekibe eszel, akkor nehogy megkérdezz egy embert, hogy hogyan készülnek az ottani "ételek" nehogy elmenjen az étvágyad :D
2010. febr. 28. 17:21
 9/9 A kérdező kommentje:
Jajj, köszönöm mindenkinek, mától nem érdekel sem a meki sem a többi zsiros kaja, új étkezés, új napi program s új élet :-) Ha nem tudok lemondani valamiről akkor ne is várjak eredményt :-D
2010. febr. 28. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!