Hogy lássam vendégül a vendégeinket ebédlő nélkül?
Albiban lakunk ketten párommal kis ideje.
A picike konyhában beépitett szekrényen és gépeken kivól csak egy falraszerelt lehajtható asztalka fér el,amin ketten kényelmesen elférünk (2 tányér és amiből szedünk,az fér el)
A szobában van fotel,kanapé,dohányzóasztal,itt tudok kitenni bármit,itt férünk el.
Most jönnek először vendégek,4en.
Innivalón kivül valamit még kell nekik adni.
Igazából főznék valami finomat,de nincs asztal amin megennék (konyhában nagyonfeszengve 4 ember ültethető le,de akkor már moccani se lehet)
Dohányzóasztalra tegyek kézbe vehető sütit,kistányért,és fogják kézbe?
Vagy mit csináljak?
Akinek hasonlóan nincs ebédlő,az hogy oldja meg?
Asztalt nem akarok/tudok venni,mert nincs hova tenni,igy is alig férünk.
Egyszobás panelban én is csináltam már olyat, hogy mindenki kezébe nyomtam egy méretes poharat, és a behűtött rostos gyümölcslét, ill. üveges paradicsomlét (ki mit kért), öntöttem bele (ő tartotta a poharát) = az volt a leves! :))
Másodiknak a hideg-sültet tálcáról szedték a kistányérjukra, arra mehet a stefánia felszelve, vagy kis apró fasírt-golyók, sült csirke-comb, esetleg szed mellé egy kis hideg (majonézes stb.) salátát, egy falat kenyeret.
Apró süti = édes, sós, utána üdítő, sör. Ezeket előző nap el tudod készíteni.
Ez így komplett kaja volt, csak nem fehér abrosz mellett, hanem mindenki az ölében evett! Még valahol élveztük is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!