Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogy lássam vendégül a vendége...

Hogy lássam vendégül a vendégeinket ebédlő nélkül?

Figyelt kérdés

Albiban lakunk ketten párommal kis ideje.

A picike konyhában beépitett szekrényen és gépeken kivól csak egy falraszerelt lehajtható asztalka fér el,amin ketten kényelmesen elférünk (2 tányér és amiből szedünk,az fér el)

A szobában van fotel,kanapé,dohányzóasztal,itt tudok kitenni bármit,itt férünk el.

Most jönnek először vendégek,4en.

Innivalón kivül valamit még kell nekik adni.

Igazából főznék valami finomat,de nincs asztal amin megennék (konyhában nagyonfeszengve 4 ember ültethető le,de akkor már moccani se lehet)

Dohányzóasztalra tegyek kézbe vehető sütit,kistányért,és fogják kézbe?

Vagy mit csináljak?

Akinek hasonlóan nincs ebédlő,az hogy oldja meg?

Asztalt nem akarok/tudok venni,mert nincs hova tenni,igy is alig férünk.

2012. jún. 25. 10:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Hidegtálat csinálhatsz, mindenki kézbe veszi a kistányért, és a szalvétát, és állva is elfogyaszthatja, vagy ha mindenképpen főzni akarsz, felváltva is tudnak enni a konyhában, de ezt nem ajánlom. Hidegtál, és nem morzsálódó, nem krémes sütemény a jó ilyenkor, plusz pia.
2012. jún. 25. 10:53
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen érthető, és szerintem a vendégek is érteni fogják, hogy ha nics hely, hát nincs hely. Én amúgy egy kiadós hidegtálat csinálnék a dohányzóasztalra, mellé egy kupac tányér, és mindenki nekiugorhat, mint egy svédasztalnak. Lehet valami franciasalátafélét is külön kiszedni, ha valaki azt szereti, meg hasonlók.
2012. jún. 25. 10:54
 3/11 anonim ***** válasza:
60%
Ja! A konyha asztalt vidd be a szobába, és arra tedd rá ízlésesen a kínálni való ételeket, és a kistányérokat, a szalvétát, és az evőeszközöket
2012. jún. 25. 10:55
 4/11 A kérdező kommentje:

akkor nem gáz nappalinak kinevezett részen kisasztalon tálalni kézbevehető kaját?

sütiti gondoltam(olyat ami darab és egyesével elvehető),plussz miniszendvicskék,amik felszúrkálva vannak fogpiszkálóra

[link]

ilyesmi,csak kenyérszeletecske tetejére sonka,paradicsom,sajt,amit épp kigondolok

2012. jún. 25. 10:59
 5/11 A kérdező kommentje:
"konyhaasztal" sajnos mint irtam falraszerelt,igy gyakorltilag csak egy bútorlap,aminek van 2 lába,nem vihető sehova.(akkor nem lenne gond,széket keritenék plusszba kölcsön)
2012. jún. 25. 11:00
 6/11 anonim ***** válasza:
60%
Teljesen jó a miniszendvics. Arra ügyelj, hogy ha messziről jönnek, vagy mást nem nagyon esznek egész nap, akkor azért még ne éhezzenek. Akár meg is kérdezheted előre, mennyire fognak bekajálni a vendégség előtt, mert nem tudsz nagy kajálást rendezni a helyszűke miatt.
2012. jún. 25. 11:03
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Hideg ételben gondolkozz mindenképp. Alkalmazkodva a körülményekhez, én a következőképpen oldanám meg: Sütnék egy tálcára való apró fasírozottat, fogvájót tűznék bele, körberaknám gépsonkába csavart sajtcsíkokkal, egy lapostányérra lapjára vágott paradicsomkarikákra púposan raknék körözöttet, közé pedig csíkokra vágott savanyú uborka kerülne. Vagy úgy is megoldhatod, hogy mindezt szétadagolod tányérokra, egyenlően elosztva, és úgy szervírozod. Előtte egy aperitif, utána sör, bor, kinek-kinek ízlése szerint.
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem gáz. Mi, amikor panelban laktunk, volt, hogy 18 fő is jött hozzánk. Kell egy asztal, amin elfér az étel és az ital, meg elegendő szék mindenkinek, és kész. Én is hidegtálat szoktam készíteni, meg pogácsát és sajtos kiflit. Ha tálcásak vagytok, azt is adhattok a vendégeknek, hogy ne morzsáljanak szét, de nem kötelező, ezért pluszba ne vegyetek.
 9/11 A kérdező kommentje:

Nem lesznek nagyonéhesek,mert ebédelni egy helyre vagyunk hivatalosak,aztán mi haza,ők még el máshova,majd hozzánk.

De nem várhaom őket egy zacskó chipssel és egy pohár kólával.

2012. jún. 25. 11:06
 10/11 A kérdező kommentje:

De megnyugtattatok,akkor ez lesz.

Végülis örülök hogy egyáltalán van hol laknunk,normális környék,és ez az egy hiányossága van a lakásnak.

2012. jún. 25. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!