Éjszakára elfelejtettem berakni a hűtőbe a rakott krumplit. Szerintetek lett baja?
Figyelt kérdés
Reggel megszagoltam szerintem nincs baja. Hűvös volt éjszaka a lakásban az ablakok is nyitva volt. Csak gondoltam megkérdezem, mert ugye tojás is van benne.... :)2012. jún. 24. 12:12
21/25 anonim válasza:
A szalmonella miatt biztosan nem enném meg. Majd legközelebb jobban odafigyelnék, de az egészségemet nem reszkíroznám, inkább kidobnám, és ha más nincs, akkor ennék zsíros kenyeret, de kérdéses kajákat nem!
22/25 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Semmi baja nem volt :) Nemrég értem haza melóból és semmi bajom :)
2012. jún. 24. 23:44
23/25 anonim válasza:
ebédre még én is megenném, vacsira már nem.
Szalmonellás pedig főtt/sült ételtől nem lehetsz, nem?
24/25 anonim válasza:
Kedves 20-as!
Azért ne feledd el, hogy régen a kertes házban volt hűvös kamra, esetleg pince, ahova behordtuk a kaja-maradékot. "Jobb helyeken", mint az én nagyiméknál még ásott kút is volt, ahova leengedtük a hideg vízbe a kaját, és teljesen más volt, mint most, egy lakóépület konyhájában hagyni.
Egyébként kedves egészségedre!
De azért vigyázz legközelebb, és ne feledd kint a kaját!
A hűtő nem díszítőelem, hanem használati tárgy!!! :)))
25/25 A kérdező kommentje:
Köszi :)))
2012. jún. 25. 09:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!