Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Éjszakára elfelejtettem...

Éjszakára elfelejtettem berakni a hűtőbe a rakott krumplit. Szerintetek lett baja?

Figyelt kérdés
Reggel megszagoltam szerintem nincs baja. Hűvös volt éjszaka a lakásban az ablakok is nyitva volt. Csak gondoltam megkérdezem, mert ugye tojás is van benne.... :)
2012. jún. 24. 12:12
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
58%
A szalmonella miatt biztosan nem enném meg. Majd legközelebb jobban odafigyelnék, de az egészségemet nem reszkíroznám, inkább kidobnám, és ha más nincs, akkor ennék zsíros kenyeret, de kérdéses kajákat nem!
2012. jún. 24. 18:29
 22/25 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Semmi baja nem volt :) Nemrég értem haza melóból és semmi bajom :)
2012. jún. 24. 23:44
 23/25 anonim ***** válasza:
54%

ebédre még én is megenném, vacsira már nem.

Szalmonellás pedig főtt/sült ételtől nem lehetsz, nem?

2012. jún. 25. 00:01
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 20-as!

Azért ne feledd el, hogy régen a kertes házban volt hűvös kamra, esetleg pince, ahova behordtuk a kaja-maradékot. "Jobb helyeken", mint az én nagyiméknál még ásott kút is volt, ahova leengedtük a hideg vízbe a kaját, és teljesen más volt, mint most, egy lakóépület konyhájában hagyni.

Egyébként kedves egészségedre!

De azért vigyázz legközelebb, és ne feledd kint a kaját!

A hűtő nem díszítőelem, hanem használati tárgy!!! :)))

2012. jún. 25. 07:23
 25/25 A kérdező kommentje:
Köszi :)))
2012. jún. 25. 09:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!