A halrúd mennyire "mű" kaja?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy tiszta hal-e az, amit megeszünk. Nem-e tesznek hozzá esetleg ízfokozót, vagy szóját, vagy nem tudom mit.2012. jún. 23. 22:02
11/12 A kérdező kommentje:
Köszi. :) na akkor az tuti, hogy tescósat nem veszünk. :)
Amúgyképp imádom, csak az gondolkodtatott el, hogy ugye tényleg rá van írva hány %-a hal.... ijesztő, az ember azt várná, 100%os legyen
2012. jún. 25. 14:47
12/12 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Ami fehér és kettétörve látszik rajta, hogy halhús, na az a jó.
Pl az Iglo-s halrudak a legjobbak és legfinomabbak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!