Attól függ, milyent veszel. Van ilyen is, olyan is. A normál halhúsból készültek drágábbak. Ezt onnan ismered meg, hogy olyan a szerkezete, mint a szeletelt vagy egészben vett halnak, esetleg kisebb szálka is előfordulhat (ezt még csak én találtam benne, de én mindent megtalálok a halban :))
Az olcsóbbak homogének, darálják, nem tudom, de olyan pempős, ezekben lehet akármi is.
2012. jún. 23. 22:14
3/12 anonim válasza:
kétféle minőségi kategória van
az olcsóbbik az darálékból van, a drágábbik pedig rendes filéből
tehát rajtad múlik, hogy a természetközelibbet veszed-e
2012. jún. 23. 22:18
4/12 anonim válasza:
nem tudok biztosat mondani, de van olyan jobb minőségű halrúd, amit ha kettétörsz, akkor a törésen látszik, hogy valódi halhús.. ha érted milyen az :D
2012. jún. 23. 22:21
5/12 anonim válasza:
Jaja, egyetértek az előttem szólókkal. Amúgy olvasd el a hátulját, ott az is rajta van, hogy hány százalék igazi halhús. Én nem sokszor eszek, de még akkor se engedhetem meg, hogy a nagyon drágát vegyem, de az biztos jobb, mint az olcsóbb..
2012. jún. 23. 22:21
6/12 anonim válasza:
tescos az biztos mű xd a fehér dobozos TG-s na attól olyan gyomorrontást kaptam én nem tudom mit paszíroztak bele xd
De az iglo az finom szerintem attól még nem volt bajom:)
2012. jún. 23. 22:51
7/12 anonim válasza:
Jaj olyan Tescosat én is ettem, hát az vmi borzalom! És a belseje vmi fura szürke massza volt.. Az ízéről inkább nem nyilatkozok xD
2012. jún. 23. 22:53
8/12 anonim válasza:
igen igen szürke massza:))
Azóta amúgy nem is ettem halrudat,valahogy hányingerem van ha rágondolok:(
Remélem nem utáltam meg végleg mert tök jó vacsi :)
2012. jún. 23. 23:03
9/12 dev dam válasza:
A halrúd nekem nem izlik egyik se .undoritó izű.
2012. jún. 23. 23:53
10/12 anonim válasza:
van ami tiszta filéből van és van az ocsó, amibe beledarálnak minden maradékot, kicsi szóját, műproteint.....na olyat nem kéne enni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!