Mit lehet tenni a Chio ellen, milyen szervhez lehet fordulni?
van ez az akciós csíkkal ellátott termékük, konkrétan a hagymás tejfölös chio chips...ez már a sokadik hibás darab...egy csomó zacskóból kihagyják a kódokat, de ebbe most valami nagy, gusztustalan dolog került, gondolom az ízesítők valamivel összegyúrva, talán olajpogácsával? nem tudom, de undorító, én nem ezért/ezekrért fizettem!!...képek:
kihez fordulhatok?
Melyik részét nem értetted annak, hogy nem az ántsz hatásköre?!
Ez olyan, mint ha egy étteremben a szakács elsózná a kaját, és az ántsz-hez mennél panaszkodni.
Attól, hogy szar, nem csinál ételmérgezést, meg fertőzést, meg semmilyen egészségügyi problémát, csak egy gusztustalan szar. De hát felőlem ott röhögteted ki magad, ahol akarod.
"ez a mennyiségű ízesítő anyag már szabályellenes."
Persze, a Chio szabályzata szerint. Ezért az egyetlen dolog, amit nagy szerencsével elérhetsz, hogy egy betanított sormunkás kap egy fegyelmit, vagy állítanak valamit a gyártósoron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!