Ti megennétek ezt a hamburgert? (kép lent)
Remélem jönnek azért meki fanok is!:)
Aki szereti a dupla sajtost annak tuti be fog jönni. Most Nálam az lett az új kedvenc mert a Big Taste-t nem lehet Magyarországon kapni!!!!!!!!!!!!!:( s próbáltam egy ahhoz hasonlót összeállítani ízvilágban:
Na?:)
Óh pedig sokszor ami büdös az finom!:) Ezt vallom mint ínyenc.:)
Kedves 11-es! Muti!:)
Én ezt a hamburgert csináltam: [link]
Nekem sem számít, hogy hogy néz ki a szendvics. Vagy, hogy nem úgy néz ki mint a képen.
Az íze legyen jó, finom legyen azt kész! :) :D
Hmmmm ez nagyon ott van a szeren!:) Megenném!:) Csak látod ez a játék is kb arról szólt kinek van több ismerőse itt ott,mint ahogy az Életben sajnos nagyon sok "játék" is erről szól.:)
Te is dupla húst használtál és a rendszer nem jelzi:O ezt már máshol is láttam...Na mindegy...azért jó lett volna,ha valami hozzáértő bizottság,aki nem részlehajló is pontozta volna a hambikat és abból (is) választottak volna 10-et,de lehet,hogy csak Én vagyok aki ezt ilyen komolyan venné!?:D
Jó a Tied is ez a lényeg!;)
Na de ha már itt tartunk,megnéztem a top 10-et és Nálam összeállt a dobogó,így nézne ki:
1.,MamMot burger
2.,McRichi
3.,IdeVele
(De igazából az elsőn kívül a másik kettő helyett inkább beraknám a Miénket,mert azok szerintem jobbak!:)...de ha már ezekből kellett választani...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!