Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ti megennétek ezt a hamburgert...

Ti megennétek ezt a hamburgert? (kép lent)

Figyelt kérdés

Remélem jönnek azért meki fanok is!:)

Aki szereti a dupla sajtost annak tuti be fog jönni. Most Nálam az lett az új kedvenc mert a Big Taste-t nem lehet Magyarországon kapni!!!!!!!!!!!!!:( s próbáltam egy ahhoz hasonlót összeállítani ízvilágban:

[link]

Na?:)

2012. jún. 22. 13:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Sose járok ilyen helyekre, egészségtelen és drága.

De most, hogy várandós vagyok, bizony jó lenne, ha itt teremne előttem, tuti befalnám :))

Vagy akár egy sima sajtburger....kettő...

2012. jún. 22. 14:04
 2/16 A kérdező kommentje:
:)
2012. jún. 22. 14:05
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Én simán megenném, kettőt is. :D Amúgy én sem mekis kaján élek, de azt gondolom, ha néha-néha megkívánom (havonta, kéthavonta), nem fogok belehalni, itt is fő a mértékletesség.
2012. jún. 22. 15:52
 4/16 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
2012. jún. 26. 15:12
 5/16 anonim ***** válasza:

Miért lenne egészségtelen?

2012. jún. 26. 17:38
 6/16 anonim ***** válasza:
#5 miért NE lenne egészségtelen? azért valljuk be, nem egy zöldségtálról van szó...
2012. jún. 26. 17:52
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
A zöldség is egészségtelen ha túlzásba viszik.
2012. jún. 26. 17:56
 8/16 A kérdező kommentje:

Na ne már,hogy senkit nem érdekel a hambim meg a szavazás!?:( Én azt hittem majd itt többen lázba jönnek a meki játékától,mint ahogy Én is!:) Vagy badarság azt gondolnom,hogy van esélyem bekerülni?

De köszi Nektek!:)

2012. jún. 26. 20:19
 9/16 anonim ***** válasza:
Megenném, jól néz ki. Sőt mindegyik jól néz ki amiket csináltak az oldalon és mindegyiket meg is enném. :)
2012. jún. 29. 11:43
 10/16 anonim válasza:
Csináltam tesztet mekis sajtburgerrel. Megvettem októberben, aztán hagytam állni. Pár nap múlva szaga sem volt, és kő kemény lett. Májusban dobtam ki, akkor sem volt rajta semmi változás külsőre, csak az alja be volt repedve. Lehet ha betettem volna a mikróba, megehettem volna. :D
2012. júl. 6. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!