Alkohomentes likör receptet ismer valaki?
Nemrég egy ismerösnél ittam olyan likört (gyomorkeserü), ami alkoholmentes, de izre ugyanolyan, mint a normális.
Szeretnék én is késziteni ilyet, eddig rendszeresen a kertben lévö gyógynövényekböl készitettem gyógyliköröket, de szivesen kipróbálnám némelyiket alkoholmentes változatban is.
Ismer valaki ilyen receptet vagy van valami ötlete, hogy hogy lehetne ilyen késziteni?
Egyszerüen kihagyni az alkoholt nem lehet, mert akkor rövidesen megromlik, viszont tartósitószert (mármint vegyszert) nem szivesen tennék bele. (Az eredetiben sem volt.)
Minden segitséget elöre köszönök
Légy szives, linkelj be olyan oldalt, ahol tényleges recept is van, mert eddig nem találtam, a legtöbb helyen a szörpöket nevezik igy.
Az ismerösöm meg a likört úgy kapta ajándékba, és nem házilag készült.
Bocs, lemaradt!
Ez a Kinnie a máltaiak büszkesége. A pontos recept titkos. Nincs benne tartósító.
A hivatalos honlapon azt írják, hogy a Kinnie alapja keserű narancs , kombinálva egy tucat különböző fűszernövénnyel és fűszerekkel, mint például ánizs , ginzeng , vanília , rebarbara és édesgyökér . Csak természetes alapanyagokat használnak.
A diétás Kinnie 1984-ben jelent meg.
2007-től egy új, alacsony kalóriatartalmú változatát Kinnie Zest néven árulják. Ez egy kissé sötétebb színű és erősebb narancs íze van, egy kalória üvegenként.
A Kinnie-t exportálják Magyarországra is.
Első vagyok, itt küldök egyet, de ha beütöd a google-ba, hogy alkoholmentes likőrök, ki dob még egy párat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!