Hogyan tartsuk a sajtot, hogy ne büdösödjön meg?
Figyelt kérdés
Trappista sajtot szoktunk venni, nagy kereket. 4-be vágjuk és mindig csak 1 negyed van a hűtőben, a többit a fagyasztóba tesszük. A hűtőben lévő sajt viszont pár nap alatt bebüdösödik. Bár sokat eszünk sajtot, 3-4 nap alatt nem fogy el egy negyed. Hogyan tartsuk, hogy ne legyen büdös ilyen hamar? Mi nejlonzacskóba tesszük, talán ez a baj? Ti hogy tartjátok?2012. jún. 11. 20:27
21/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ezt a sütőpapír + doboz kombit kipróbálom még akkor papírtörlővel megspékelve!
2012. jún. 25. 20:16
22/22 anonim válasza:
azt hallottam (igaz még nem próbáltam) hogy ha a sajt mellé egy kockacukrot raksz, akkor az felszívja a vizet, így lassabban rohad meg, és nem is penészesedik meg olyan hamar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!