Hosszú távon van valamilyen egészségtelen mellékhatása annak, hogy napi 4-8 főtt tojást eszem?
A jóból is megárt a sok! ha netán a kéthetes tojásdiétát csinálod, akkor semmi káros következménye nem lesz, fogyni is lehet tőle, de életvitelszerűen, naponta ennyi tojás már valóban felnyomhatja a koleszterinszintet, ami
alattomosan, de biztosan károsít.
napi két, három tojás, ami még az egészséges kategória, vagy heti egyszer egy 8 tojásos rántotta sem árt meg:)
Én paleolit elvek szerint táplálkozom, és rengeteg tojást eszem.
A mennyiségnél szerintem vedd figyelembe, hogy mennyit mozogsz.
Van egy paleós ismerősöm, akinek irtó magas a koleszterinje, de ő irodán dolgozik, buszozik városon belül, nem sportol.
Én többet eszem nő létemre mint az a férfi, és semmi baja a vérképemnek. De én fizikai munkát végzek, abból sem a könnyebb fajtát, sportolok és mindenhova gyalog megyek.
Azt mondják jöhet a hús-zsír nyakra főre, szerintem azért figyelembe kell venni a fizikai terheltséget is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!